Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
dobrý den.....zítra mě mjí prijít tyto G-cka ... napadlo mně natoči takové to "rozbalovací" videjo ....takové to ukázáni vzhledu a vsech funkcí a tak....ano či ne? :worried_anim:

Jasan, ze se ptas ;-)

Odesláno

Deutscher: gratuluju kolego záchranáři, když bys náhodou někde narazil na hodnoty "Longitude Value" a "Lunitidal interval" pro Prahu (příliv v Praze je jen teorie, ale hodnota se dá nějak vypočítat - v manuálu je uvedený nejbližší Hamburg), tak to do recenze taky pls uveď - já mám přesně tyhle hoďky na cestě a už teď jsem z manuálu jelen :-)

Odesláno
Deutscher: gratuluju kolego záchranáři, když bys náhodou někde narazil na hodnoty "Longitude Value" a "Lunitidal interval" pro Prahu (příliv v Praze je jen teorie, ale hodnota se dá nějak vypočítat - v manuálu je uvedený nejbližší Hamburg), tak to do recenze taky pls uveď - já mám přesně tyhle hoďky na cestě a už teď jsem z manuálu jelen :-)

mno pokusím se to zachitit na tom videju ale taky jsem zvjědavej... :worried_anim:

Odesláno (upraveno)
Kluciii a kde jste je kupovali??

Treba na ebay u prodejce s dobrym hodnocenim.

U nas se daji za super cenu sehnat v modre. Nemit uz doma v jine verzi jedny Gulfmany, sel bych do nich.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Super tip, diky Dane. Nejak jsem prehledl, ze nemaji solar a radio... ja uz bez toho G nechci:-(

Budu koukat dal...

Odesláno
Super tip, diky Dane. Nejak jsem prehledl, ze nemaji solar a radio... ja uz bez toho G nechci:-(

Budu koukat dal...

S tough solar a multi band je cena bohuzel dvojnasobna (u nas ani nemluvim ), a neni na vyber jina barva nez klasika, kterou mam ja....

Odesláno
cody: radio/solar ale nemají moon/tide - tož tak

Proc Casio dela modely ktere se mi libi jen na baterku???

Tak jedine nove Frogmany... ale ty uz jsou mimo vyber cenou.

Odesláno
Proc Casio dela modely ktere se mi libi jen na baterku???

Tak jedine nove Frogmany... ale ty uz jsou mimo vyber cenou.

Ty jeste nejsou na trhu a o cene jsem cetl jenom spekulace.... Nebo mas novejsi informace?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...