lac1 Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 zdravim, mal by som zaujem o nejake natahovacie hodinky z kokpitu lietadla. prosim o radu kde hladat, kedze neviem spravne "trafit" heslo do googlu. vopred dik za rady laci
Dantechno Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Myslim ze jedny ma flagolo ( clen fora ) zabudoval si je do stojanu a ma je jako stolni. Tady jsem si s dovolenim vypujcil fazerovu fotku z karlovarskeho srazu kde je muzes videt postavat: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lac1 Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Myslim ze jedny ma flagolo ( clen fora ) zabudoval si je do stojanu a ma je jako stolni. Tady jsem si s dovolenim vypujcil fazerovu fotku z karlovarskeho srazu kde je muzes videt postavat: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. presne taketo nieco hladam, tieto budu asi z Mikolaja Gurevica 29 tuna nieco http://www.poljot24.de/de/pi1192268826.htm?categoryId=9 tuna mensi upgrade vo volve a dalsiu stranku poslednu ktoru sa mi podarilo najst http://www.sturmanskie.com/ v specials su tie hodinky z MIGU Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 ne,ty Flagolovi jsou z mobilního odpalovače raket......
jfidler Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 zdravim, mal by som zaujem o nejake natahovacie hodinky z kokpitu lietadla. prosim o radu kde hladat, kedze neviem spravne "trafit" heslo do googlu. vopred dik za rady laci Hledej "palubní hodiny". Ty ruské z MiGů se na Aukru vyskytují celkem často. Mně se tam podařilo sehnat krásné Kienzle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se