Pavel K. Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Včera jsem našel oznámení od pošty, dnes jsem je vyzvedl. Ještě jednou díky Radimovi za super rychlý a bezproblémový obchod. Na mojí útlou ruku velikost asi akorát. Jsou super. Na ruce se mě líbí ještě víc než na fotkách. Jsou to asi po 25 letech moje další čistokrevný digitálky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dantechno Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Koukam ze mas taky hubenou ruku, doporucuji zkratit couhajici cast remene. EDIT: Koukni sem Edited August 13, 2009 by Dantechno
nAscA Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Hezke, gratuluji ke koupi. Ty remeny mi taky tak couhaji, ale nijak mi to nevadi.
CzechJoker Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Koukám, že Brájen hrane na kytaru Gratuluju, ať ti tikaj'
Pavel K. Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 Koukam ze mas taky hubenou ruku, doporucuji zkratit couhajici cast remene. EDIT: Koukni sem Dík za tip. Docela elegantní a jednoduché řešení.
Recommended Posts