Biges Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ahoj, tak tady je výsledek mé osobní návštěvy v Eltonu: - náhradní díly mají, ale neprodají - je nutné si u nich požadované díly vyměnit - tyto náhradní díly nejsou zbytky z minulého režimu, ale NOVÁ výroba! - sklo ke Sportům stojí 300,- Kč, luneta 70,- + práce; s vyčištěním hodinek je to cca + 1000,- Kč, s výměnou celého pouzdra za nové nerezové je to cca 2000,- Kč (v tom je pouzdro, sklo, luneta, vyčištění a práce). - ten kus Ancre Surf, který jsem představil na začátku vlákna, je skutečně vývozní Sport II., ale tato barevná kombinace nepatřila do běžné produkce - buď to byla velmi malá série nebo dokonce bastl hodinářů přímo v Eltonu! Jinak byli velmi ochotní a vstřícní, hodinky mi i na požádání (zdarma) otevřeli, abychom se podívali na strojek - je mimochodem v perfektním stavu. Tak asi tak . Dík za info. Zmínili také termíny?
arnold Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Takže výměna do nerez pouzdra by byla za 1.000,- Kč? Udělali by vůbec jen tohle? Myslím, že by to na přání udělali. Bohužel na cenu výměny samotného pouzdra jsem se neptal, ale zkusím to zjistit .
arnold Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Dík za info. Zmínili také termíny? Neptal jsem se, ale zjistím .
arnold Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Arnolde DIKY! konecne nekdo, kdo jen netlacha, ale zjisti skutecny stav veci. Dík , ale nebyl to problém, mám to kousek. A samotného mě to zajímalo; nakoukl jsem i do dílen, prohlédl si jejich výstavky, viděl speciální kolekci vyrobenou na zakázku pro soukromou firmu - bylo to moc pěkné.
Návštěvník tolja Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Dík , ale nebyl to problém, mám to kousek. A samotného mě to zajímalo; nakoukl jsem i do dílen, prohlédl si jejich výstavky, viděl speciální kolekci vyrobenou na zakázku pro soukromou firmu - bylo to moc pěkné. A ještě jsi se měl stavit v Městském muzeu v accutronově expozici primek - stojí to za to.
mengelis Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 pokud vím, tak Ancre byla německá síť obchodních domů
Biges Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Tak je mám konečně zpátky od hodináře, vyčištěné, seřízené, nové sklíčko, korunka a lunetka, připravené k nošení, možná si je vezmu do práce už zítra Ještě jednou za ně děkuji arnoldovi. Řekl bych, že ve skutečnosti je číselník víc do hněda než na původních fotograficíh. Ne že by ta moje barvu zcela přesně vystihovala, nepodařilo se mi najít odpovídající barevnou rovnováhu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se