Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ahoj, tak tady je výsledek mé osobní návštěvy v Eltonu:

- náhradní díly mají, ale neprodají - je nutné si u nich požadované díly vyměnit

- tyto náhradní díly nejsou zbytky z minulého režimu, ale NOVÁ výroba!

- sklo ke Sportům stojí 300,- Kč, luneta 70,- + práce; s vyčištěním hodinek je to cca + 1000,- Kč, s výměnou celého pouzdra za nové nerezové je to cca 2000,- Kč (v tom je pouzdro, sklo, luneta, vyčištění a práce).

- ten kus Ancre Surf, který jsem představil na začátku vlákna, je skutečně vývozní Sport II., ale tato barevná kombinace nepatřila do běžné produkce - buď to byla velmi malá série nebo dokonce bastl hodinářů přímo v Eltonu!

Jinak byli velmi ochotní a vstřícní, hodinky mi i na požádání (zdarma) otevřeli, abychom se podívali na strojek - je mimochodem v perfektním stavu.

Tak asi tak :).

Dík za info. Zmínili také termíny?

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Takže výměna do nerez pouzdra by byla za 1.000,- Kč? Udělali by vůbec jen tohle?

Myslím, že by to na přání udělali. Bohužel na cenu výměny samotného pouzdra jsem se neptal, ale zkusím to zjistit :).

Odesláno
Arnolde DIKY! konecne nekdo, kdo jen netlacha, ale zjisti skutecny stav veci.

Dík :), ale nebyl to problém, mám to kousek. A samotného mě to zajímalo; nakoukl jsem i do dílen, prohlédl si jejich výstavky, viděl speciální kolekci vyrobenou na zakázku pro soukromou firmu - bylo to moc pěkné.

Návštěvník tolja
Odesláno
Dík :), ale nebyl to problém, mám to kousek. A samotného mě to zajímalo; nakoukl jsem i do dílen, prohlédl si jejich výstavky, viděl speciální kolekci vyrobenou na zakázku pro soukromou firmu - bylo to moc pěkné.

A ještě jsi se měl stavit v Městském muzeu v accutronově expozici primek - stojí to za to.

• po měsících...
Odesláno

Tak je mám konečně zpátky od hodináře, vyčištěné, seřízené, nové sklíčko, korunka a lunetka, připravené k nošení, možná si je vezmu do práce už zítra :)

Ještě jednou za ně děkuji arnoldovi.

post-6998-1257882127.jpg

Řekl bych, že ve skutečnosti je číselník víc do hněda než na původních fotograficíh. Ne že by ta moje barvu zcela přesně vystihovala, nepodařilo se mi najít odpovídající barevnou rovnováhu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...