Přejít na obsah

arnold

Členové_50
  • Příspěvky

    60
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Opočno

arnold's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zdravím a prosím místní znalce o informace - zajímalo by mě, jak a v čem se liší starší verze klasických Carrer TAG HEUER CARRERA CV2010.BA0786 proti novější, která má na konci číslo 94? Zatím vím jen o vodotěsnosti (starší 50m, nový 100m) a samozřejmě o ceně. Nevíte prosím něco bližšího? Děkuji. M.
  2. Díky, Haldu znám, tam už jsem byl ! Díky za kontakt . No asi neuhodnu, třeba na to přijdu na místě, až Vás trochu poznám:). Mirek
  3. Díky.. Ne, to rozhodně není , ten nick vznikl jinak - je to jméno našeho psa (tj. malý pes s velkým jménem). Takže zítra v 18 hod v Pardubicích u St. Patrika nebo jak se to jmenuje? A kde to je?
  4. Vážení pánové, nevadilo by Vám, kdyby na chvíli dorazil na sraz ctěné východočeské buňky do Pardubic i jeden skoro nový člen? Že bych si udělal malý výlet na jednu kávu....
  5. No já nevím, jestli se něco takového dá přežít . To snad bude lepší nebo !
  6. Díky za info. ať slouží !
  7. Jsou moc krásné a troufám si tvrdit, že hezčí než původní originály! Umím si je představit na ruce... . Dotaz: Kamarád je zanesl k Dušákovi a ten je odeslal na přestavbu přímo do Omegy? Jak dlouho to trvalo a smím se zeptat řádově na cenu přestavby? A dizajn navrhl sám nebo Omega? Díky .
  8. Vážení pánové, už se to tu mockrát probíralo, řešily se tu druhy luminiscenčních barev a jak je dostat na ručičky atd., leč ne každému se chce řešit jeho fyzikální zájem takto razantně , nehledě na to, že luminiscence na hodinkách asi není to podstatné, co nás i výrobce zajímá - ale jako přidaná hodnota to někdy potěší.. Otázka zní: Které (pokud vůbec nějaké) hodinky dle výrobce, typu a stáří Vám vydržely po běžném nasvícení (zářivka před spaním) světélkovat celou nebo alespoň část noci tak, aby se dal odečíst čas? Jde čistě o subjektivní praktický dojem, mohlo by to být zajímavé . Dovolím si začít - Seiko 5 staré 10 let a RADO cca 5 let vydrží čitelné tak do jedné hodiny, Wenger cca 2-4 roky je na tom o něco lépe, ale celá noc to rozhodně není.. Jak jsou na tom Vaši světélkující ďábli?
  9. Ona ta chvíle přijde.... např. před týdnem jsme byli na 5ti denním děsivém pracovním školení, kde každý kofibrejk byl přivítán skrytým jásotem, no a já - neseřizujíc si už pár dní hodinky - jsem přišel po přestávce do školící místnosti o těch pár minut dříve - a byl jsem tam sám a připadal si jak úplný de..l . Je to hloupost, ale ... .
  10. Nádherné souvětí , gratuluji! A řemen je dobrý, jednou za čas je třeba pozměnit styl, aby se člověk nezmítal v pochybnostech, jestli není jiná cesta časoprostorem vhodnější pro jeho překotně rostoucí vývoj...
  11. Ukážete mi wishlist, whiskylist nebo vodkalist ? Nechci být nezdvořilý, ale přijel bych autem na otočku a bral bych tedy kafelist, shlédl Vaše časoměrné přístroje a zasnil se u našich wishlistů .
  12. K RECENZI - díky za moc hezké počtení a zajímavé informace. P. S.: ..a třeba se k Vám někdy na VČ sraz přidám, do HK a PA to nemám daleko .
  13. Je pravda, že přesný čas řádově na vteřiny potřebuje člověk ve skutečnosti málokdy, ale nemůžu si pomoct, od kvalitních hodinek to tak nějak požaduji. Už půlminuta je na velkých ručičkách znát a mé (zatím) jediné automaty Seika těch 30 sec dělají za 24 hodin a seřizovat je každý den se mi nechce. Tak zatím vyhrávají quarzky - to je už ale jiná kapitola....
  14. Jak jsi řekl . Naštěstí je ta diabetická hvězda pro nás slabozraké už nečitelná .
×
×
  • Vytvořit...