Přejít na obsah

Nenecháme si udělat další Chronomag l. e.?

Doporučené příspěvky

Odesláno

roon : asi jako poslední foto, pochopitelně jiné ručičky. Přesně takto si představuji provedení čísel, ale římských a "svítících". Pokud by většina byla pro arabská čísla, respektoval bych názor většiny. To nevidím jako zásadní problém, ale podotýkám, že zatím preferuji čísla římská.

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to 31682: ty brequet style rucicky mi neprijdou spatne - hodne odpovidaji stylu te doby, zejmena pak v modre barve. Dokonce i v pripade rimskych cisel - kdyz se mrknes na ty Frederique Constant, ktere jsem posilal jako prvni, zjistis, ze maji taky brequetky.

Odesláno
TO:falkkon,to je právě to co se mi moc nezdá:decentní společenské hodinky made in China ,beru to jako možnost se relativně za pár korun vyřádit a pořídit si na ruku něco nepřehlednutelného co budu nosit asi jenom občas z recese a spousta lidí si bude lámat hlavu co je to vlastně za hodinky .

Jako prvni vzesel napad na klasiky, tak bych to mozna respektoval - abychom se shodli alespon na zakladu (taky bych mel nejradsi vollkalender ale ustupuji tlaku vetsiny:-) ), kdyz to vyjde s klasikou, muzeme nechat udelat jeste jednu serii zase v jinym duchu, ne?

Odesláno
roon : asi jako poslední foto, pochopitelně jiné ručičky. Přesně takto si představuji provedení čísel, ale římských a "svítících". Pokud by většina byla pro arabská čísla, respektoval bych názor většiny. To nevidím jako zásadní problém, ale podotýkám, že zatím preferuji čísla římská.

jo to se mi táké líbí, jinak pod tlakem většiny bych přijal i ty římské číslice, a vteřinovka na 9 taky souhlas

tichymeloun : zlaté bych také nerad

Odesláno

Zdravím, udělal jsem menší návrh ve Photoshopu, Do jednoho pouzdra co se mi líbilo na stránkách té firmy jsem vsadil číselníky co poslal roon. Obrázek toho poudra byl v hrozné kvalitě, a ještě jsem z něj umazal nějaká přebytečná tlačítka. Je to jenom návrh, a dá se na něm cokoliv změnit :)

navrh.jpg

Odesláno

Líbí se mi nejvíc první z první řady, ale přípustné i první z druhé řady a třetí z první řady. Vysloveně se mi nelíbí čísla oříznutá terčíkem pro vteřinovku.

Odesláno

Panove vy teda blbnete ;) Jen takovy technicky detail..modrene veci jsou v pripade cinanu urcite modrene chemicky nebo barvou! Osobne bych zvazil nechat si udelat pouze pouzdra pro swiss strojky a ciferniky, strojky a rucicky si sehnal jinde a skladal to u nejake slusne firmy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...