Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Nemecka firma Brandtaucher se zabyva vyrobou potapecskych hodinek. Kolekce na webu firmy Me nejvice zaujal model Masterdiver Chronograph. Pohon: Valjoux 7750 Pouzdro: Nerezova ocel - PVD Tah: Nerezova ocel - PVD Druh skla: Saphir Prumer: 44mm Vyska: 16mm Vaha: 210g Vodotesnost: 20ATM Verze: gelb, orange, grün Sroubovaci korunka a tlacitka Cena: nejakych 1499 Euro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 hezka cerno-zelena kombinace. A da se to mackat pod vodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Zrovna je mám na ruce, jenom mají jiné jméno a stály výrazně míň. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38685-christ-1863-professional-diver/page__p__595978__fromsearch__1#entry595978 Já je považuju za takový sportovní chronography, který snesou i vodu. Potápky si představuju jinak. Ale líbí se mi moc, to jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se