Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 (upraveno) Koukam na to jako blazen !! Znate to nekdo ? Jestli to tu uz nekde visi , tak se omlouvam. Angular Momentum Dive-Tec 500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj Edit: Tak jsem zkusil vyhledat jinou kombinaci slov a uz tu o techto hodinkach neco je , tak se omlouvam.... Upraveno 15. srpna 2009 uživatelem Dantechno
XXXfazerXXX Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Presny hodinky pro Adama Bernaua
Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Presny hodinky pro Adama Bernaua Spis pro tebe za ty prodany. Tyhle mi prijdou jak udelany z instalaterskych soucastek.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 (upraveno) Jestli to tu uz nekde visi , tak se omlouvam. Stačilo zadat do vyhledávání "angular". Upraveno 15. srpna 2009 uživatelem Kamil
Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 (upraveno) Stačilo zadat do vyhledávání "angular". Uz jsem prispevek editoval a omluvil se. Asi jsem se pri zadavani do vyhledavace preklepl nebo co.... Klidne se to muze smazat. EDIT: Samozrejme se snazim sem zadne duplicitni informace nedavat. Upraveno 15. srpna 2009 uživatelem Dantechno
XXXfazerXXX Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Pro me ne...prodam vsechno a prdim na to...pristi tejden pujdou z baraku Aquatimery,jenom se mi nechce psat inzerat.....byl jsem se podivat u jugose na PAM a vysledek zadnej.Mozna zkusim B.R.M jestli se nekde obevi,pak koupim znova Welder a dam se na filatelii...nejaky zaklady ze skolnich let mam
Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Pro me ne...prodam vsechno a prdim na to...pristi tejden pujdou z baraku Aquatimery,jenom se mi nechce psat inzerat.....byl jsem se podivat u jugose na PAM a vysledek zadnej.Mozna zkusim B.R.M jestli se nekde obevi,pak koupim znova Welder a dam se na filatelii...nejaky zaklady ze skolnich let mam To ches prodat i ty novy Brajtle ??!! A B.R.M je co? Bell & Ross ?
Adam99 Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Zkus zadat B.R.M. do Googlu a hned první odkaz: zde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se