Dantechno Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 Narazil jsem na tyto Omega Alaska Project Watch. Je to limitovana edice 1970 kusu. Maji vnejsi ochranou klec z hliniku. Co na ne rikate? Trochu jine omegy.... Price: $5,600.00 Complications: Chronograph, Sub Seconds Movement: Manual Dial Color: white Case Material: Aluminum, stainless steel Bracelet/Strap: Synthetic Strap Case Thickness: 26mm/13.5mm Case Dimension: 58 mm (outer case)/42mm (inner case) Water Resistant (m): 50 M Zdroj Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
911 Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 trosku pohledej, byly tady asi tak pred rokem
Dantechno Posted August 15, 2009 Author Report Posted August 15, 2009 (edited) trosku pohledej, byly tady asi tak pred rokem Tak to jsem asi fakt blbej. Tentokrat jsem hledal nekolikrat a ruzne variace a slova abych ze sebe neudelal blba.... No nic kaslu nato. Sorry EDIT: Tohle necham na Snowovi. Edited August 15, 2009 by Dantechno
911 Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 Tak to jsem asi fakt blbej. Tentokrat jsem hledal nekolikrat a ruzne variace a slova abych ze sebe neudelal blba.... No nic kaslu nato. Sorry EDIT: Tohle necham na Snowovi. ne v pohode. to neni nic. ja jen, ze pokud te ty hodinky zaujaly, tak ze uz sme to tady probirali tak, ze bys tam nasel vice info.
Senseeei Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 JJ je to stara zalezitost, ale vzdy ked ich vidim tak po nich saliem Hlavne po tej srande na mraz
Tuki Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 Ty vidím prvně, jsou tedy hodně zajímavé a odvážné
Dantechno Posted August 15, 2009 Author Report Posted August 15, 2009 ne v pohode. to neni nic. ja jen, ze pokud te ty hodinky zaujaly, tak ze uz sme to tady probirali tak, ze bys tam nasel vice info. Muzes mi to prosim te pomoci najit, rad bych si to precetl. Ja asi opravdu neumim hledat.....
Guest Snow Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 (edited) Muzes mi to prosim te pomoci najit, rad bych si to precetl. Ja asi opravdu neumim hledat..... Nenajdeš to, nechal jsem vlákno smazat. Impulsem k debatě byl tento odkaz - Omega Speedmaster Moonwatch ? Alaska Project ? Edited August 15, 2009 by Snow
zdr Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 Aj v bratislave v Sherone na panskej ulici. Uz to tam maju cez rok a nevedia to predat .
Jarett Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Aj v bratislave v Sherone na panskej ulici. Uz to tam maju cez rok a nevedia to predat . Asi to bude proto, že nosit se dají jenom bez pouzdra a jsou to tedy standardní Speedmastery. S pouzdrem na ruce bys vypadal jako s tlakoměrem doneseným z plynárny ....
Filini Posted August 16, 2009 Report Posted August 16, 2009 Aupark ich ma tiez ktovie, mozno bude zima kruta
Seamaster Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Tak je to reedice puvodni Aljasky ze zacatku 70 tych, tusim ze probihalo nejake testovani Speedu v arktickych podminkach pro nikdy neuskutecnenou expedici NASA na odvracenou stranu mesice.Puvodni Aljasky jsou velmi rare dnes.... vice se urcite da najit na iternetu. Ze se neprodavaji jak rohliky je zrejme - jde o specialku pro fandy a ne metrouse v Golfech. I kdyz ta bila by je mohla zmast..
Helex Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Ty jo to je super! Jako na běžný nošení nevim no, ale doma na nějaký to přehrabování se v mrazáku Ten aluminium ring asi šťastným majitelům speedů samostatně neprodaj co..
Recommended Posts