Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  hciq napsal:
hmm.. právě proto se už do ničeho takovýho pouštět nebudu. Mě stačil ten můj nepovedenej pokus s Technotajmem. Tisíc názorů a na konci guláš, díky nechci. Přeci jen to není ta letecká limitka, kde to bylo z vosumdesáti procent jasný. Nebo ty Cigiho Prim limitky, kde byl výběr taky podobný.

Další věc jsou prachy.

Třeba teď ty hoďky se zvířetníkem. Celková finální nákladová cena je cca do 30 táců. Co v tom je. Pouzdro slušný, ale Čína+ PVA+titanová vložka pro Seiko automat, Seiko automat na míru safír (velkej tlustej), nová sériová šroubovací korunka+montáž, sériový ručky, porcelánovej ciferník+ vložka+celý to sraní vymyslet jak to vyrobit , dvoubarevnej tampón tisk a takový blbosti jako pískování, broušení, leštění, potisk zadního skla, nějaký to těsnění, rozebrání, vyčištění a seřízení strojku...atd, atd. To je tady trochu, tam trochu a na konci je nějaký číslo, co se většině tady líbit nebude. No a aby to nějak vypadalo, tak nějaká krabice, brožůrka a takový ty píčovinky vokolo. Ten budoucí majitel má štěstí, že je to můj velmi dobrej klient, takže mu to dělam celý grátis jen za náklad bez dyzajnu a produkce. Možná asi i pro tu nějakou budoucí chodící reklamu. Třeba přijde někdo, pro koho bude mít smysl takovej pořádnej solitérek udělat. Od strojovny počínaje a dál. Abych si to udělal pro sebe, tak na to prachy bohužel nemám a mechano taky z něčeho musí žít, a na to, že to není žádný hodinářský vořezávátko jsou jeho ceny ještě velmi slušný. Tak asi tak. :)

Zajímavé, doufám, že se tu se svým výtvorem pochlubíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...