Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Manfred Schneider, Meisterwerkstatt, Marktallee 15, Münster, www.msc-uhren.com Prodal mi Fortis B-42 Flieger (645.10.12 - ušetřil jsem cca 9.300 Kč proti české ceníkové ceně včetně dopravy (18 EUR), = úspora kolem 30% pak jsem tam koupil jedny Fortis B-42 Pilot (645.10.11 pro Štěpána tady z fóra), pak jsem si ještě přikoupil nerezový tah, česká ceníková 6.400 Kč, já za to dal 4.900 Kč = -23% Vše nové, plná záruka, orazítkovaná záruční karta z autorizovaného kamenného krámu (žádný webový shop). Platil jsem mu PayPal, v pondělí to dal na poštu a ve středu jsem to už měl doma.
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Tak tady je B-42 na zápěstí obvodu chabých 19 cm
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Manfred Schneider, Meisterwerkstatt, Marktallee 15, Münster, www.msc-uhren.com Prodal mi Fortis B-42 Flieger (645.10.12 - ušetřil jsem cca 9.300 Kč proti české ceníkové ceně včetně dopravy (18 EUR), = úspora kolem 30% pak jsem tam koupil jedny Fortis B-42 Pilot (645.10.11 pro Štěpána tady z fóra), pak jsem si ještě přikoupil nerezový tah, česká ceníková 6.400 Kč, já za to dal 4.900 Kč = -23% Vše nové, plná záruka, orazítkovaná záruční karta z autorizovaného kamenného krámu (žádný webový shop). Platil jsem mu PayPal, v pondělí to dal na poštu a ve středu jsem to už měl doma. Já mám slevu 20% ale v čr od obch. zástupce, ted se rozhoduji co nakonec vezmu... Vypadá to na "610" snad nebudu litovat, jeste jsem ty watche nevidel na živo. Ty se s tím němcem znáš ? a co celníci ti nic v EU?
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Než jsem se do toho pustil, několikrát jsem si psal i telefonoval s dovozcem (NEST). Na slevu se netvářili, spousta řečí o obchodní politice a budování sítě dealerů s doporučenými cenami atd. atd. - chápu je, taky bych na jejich místě říkal totéž (taky jsem dovozce, ale naštěstí jiné komodity). Omrknul jsem je v Praze na Václaváku, prodejna sice pěkná, ale neměl jsem štěstí na odborný personál (ta slečna by lépe prodávala spodní prádlo, tomu evidentně rozumí).... No nic, akorát mne překvapuje, že tady už vyměkli a dávají slevu 20% (asi je třeba zaplati ty billboardy podél D1 - nic ve zlém) CLO veškeré žádné, dovoz z Německa je v cajku. Uvedené ceny byly už včetně dopravy.
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 no a nevíš náhodou které z fortisů se dají koupit se zadním průhledem? tu slevu mi nedává nest...
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Průhledné dýnko mají např. moje B-42 Flieger i Štěpánovy B-42 Pilot (ty jsou dost podobné těm "610" - černý ciferník, ručičky superluminova, jen nemají otočnou lunetu) a mám doje, že celá série B-42 má skleněné dýnko
_Stepan Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Suhlasím s Dukem650, máme v podstatě stejně silnou ruku a nemám pocit, že by byly příliš velké (řekněme ale, že diametr 42 je hranice), dobře se z nich odečítá čas. Jsou masivní, vím o nich, ten pocit je příjemný... :-)
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Nojo ty tvé už znám velmi dobře , moc pěkné : ) To zadní sklo je mineral? proste se bojím at mi tam ten pruhled nechybí -...Dnes uz je delaji v lesklem kovu ty 610 ne v tom matnem taky nevim jak vypadaji ve skutecnosti ty lumines nazelenale rucky...
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 B-42 se dělají v provedení "nerez kartáčovaný", t.j. není to leštěné, ale ani matované. Prostě tak akorát. Není ten dealer někde od Zlína nebo Vsetína? Nebo se zeptám jinak: je na seznamu autorizovaných prodejců? Jeden neautorizovaný v ČR mi taky nabízel, ale nebylo jasno kolem záruky, tak jsem raději zvolil Schneidera, ten je normálně na seznamu německých prodejců, má kamenný krám, je to mistr-hodinář, žádný ebayový překupník...
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 je ze zlína . ale má obchod s hodinkami a všechny papíry a zaruka je ok. Ale asi stejne využiju toho schnaidera a mozna te po tom poprosím o rady , ted ma holiday do 8.8. Asi koupím nakonec CASia a bude klid. Né asi si udělám výlet do prahy at to vidim prece to je dost penez. V tom nestu jich maji hodne na sklade.
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Fortisy prodávají i v Brně .... NEST tam má dva autorizované prodejce , ale na krámě toho moc neměli... Ve Zlíně je autorizovaný prodejce? Od kdy? Nemá takové to nějaké srbské příjmení "xxxxx-ič" ? Já už si nevybavuji, s kým jsem se tam bavil, ale NEST tvrdil, že je to nějaký "šedý" prodejce a byl by problém se zárukou Schneider je v pohodě. Platí se mu sice předem, ale mám to odzkoušené. škoda že nemá dámské - sháním něco manželce a tam bych věděl, do čeho jdu ...
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Ted jsem našel tyto splnují jako zatím jediné uplně všechny body : ) Jen si je budu muset dávat asi na nohu . co na ně říkáš? http://www.fortis-watch.com/en/collection/...ls_6451011.html
Skeleton Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Jo neni nad to vyzkouset si hodinky v realu ... To stoji i za vylet do Praglu!
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Presně ty jsem kupoval u Schneidera Štěpánovi - stály nějak kolem 19t, už přesně nevím. Průměr 42, výška pouzdra stejná jako moje B-42 Flieger na fotkách z dnešního večera. Ta velikost není nikterak extrémní
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Suhlasím s Dukem650, máme v podstatě stejně silnou ruku a nemám pocit, že by byly příliš velké (řekněme ale, že diametr 42 je hranice), dobře se z nich odečítá čas. Jsou masivní, vím o nich, ten pocit je příjemný... :-) Ahoj Štěpáne prosím tě kolik tě vyšli ty tvé . Zalíbili se mi a splnují vše co jsem chtěl . Odkud jsi? A spokojenost?
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Presně ty jsem kupoval u Schneidera Štěpánovi - stály nějak kolem 19t, už přesně nevím. Průměr 42, výška pouzdra stejná jako moje B-42 Flieger na fotkách z dnešního večera. Ta velikost není nikterak extrémní Jojo ale já sice mám 90kg bohužel né v rukách .... Odkud jsi?
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Jak s tím souvisí 90 kg? Já mám 84 kg a pokud se pamatuji, Štěpán taky není "Švarcenegr"
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Jak s tím souvisí 90 kg? Já mám 84 kg a pokud se pamatuji, Štěpán taky není "Švarcenegr" no že nejsem žádná laňka : ))) a odkud jsi? Rád bych se spojil s Štěpanem . Doufám že je z AŠe .. Já jsem z ostravy...
Duke650 Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Našel jsem fakturu od Schneidera: ty B-42 (645.10.11) stály i s dopravou 638 EUR. Já jsem z Vysočiny a Štěpán až odněkud ze západních Čech. Najdi si na fóru jeho komentář se stručným popisem jeho zkušeností, má tam myslím i foto
petr here Odesláno 7. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Duke nemáš ICQ? Hele a četl jsem že jsi znich zklamaný Jak to ? Ta cena je fajn. Akorát ten paypal "neumím"...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se