Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Suunta ani Protreky momentálně nemám,Highgear Altis se u nás neprodává(tudíž tu nemá servis)......tak jsem to zkusil a vyhrál na Aukru HI-TEC WEATHER MASTER......teď jsem je donesl a rychle cvaknul,samozřejmě si s nimi pohraju,otestuju je a pak sesmolím něcojakorecenzi......:)

ABC watch znamená AltimetrBarometrCompass watch........

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
tak to čumim a já idiot furt tahám starej vojenskej :thumbsup_anim:

Myslim ze digitalni kompas je dost bezna vec ..... Napriklad u Casia rady Protrek, Tissot T-Touch nebo nejakych modelu Victorinox....

Odesláno

Tot. Osobne jsem driv udelal dobrou zkusenost se znackou Trelock.

Odesláno

Čéče Gile, nápadně mi připomínají digošky z Teska za 399 korun. Vypadají úplně stejně a nechci se mýlit, ale mají i totožné funkce. Tak doufám, že jsi za ně nevysolil o moc víc.

Odesláno

Tak udelej test vejskomeru... me Trelocky spocitali za cely den pri ceste autem domov-Tabor a Tabor-domov rozdil 1mtr, celkova trasa cca 120km do kopcu i z kopcu. Zato kdyz jsem za hodinu objel na biku vesnici po kopcich, rozdil byl i 3mtr.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...