Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nejak mi ani ten obrazek nepomohl. Prosim wladowa o vysvetleni......

Pripajam povodny text z manualu :

Time zone setting

1st Time zone : Pull crown "A" to 3rd position and set the regular hands to local

2nd Time zone : Pull crown "A" to 2nd position nad set the indicator to desired hour / inner 24 hour ring /

3nd Time zone : Turn crown "B" until desired hour on the rotating bezel aligns with the indicator

Odesláno
Pripajam povodny text z manualu :

Time zone setting

1st Time zone : Pull crown "A" to 3rd position and set the regular hands to local

2nd Time zone : Pull crown "A" to 2nd position nad set the indicator to desired hour / inner 24 hour ring /

3nd Time zone : Turn crown "B" until desired hour on the rotating bezel aligns with the indicator

Bohuzel hodinky z tohoto vlakna nemaji vnitrni 24 hodinovou lunetu. To co tady uvadis musi byt k jinemu modelu. Takze jak jsme rikali na zacatku.....

Odesláno
Vyuziti jako GMT se mi nezda. Ma to signovani jako klasicka potapecska luneta, zvyraznenych 15 min. To bychom mohli tvrdit okazdych diverech, ze jsou GMT-)))

Porad si myslim, ze hodinky s klasickyma trema ruckama (hod. min. sec.) a potapecskou lunetou maji do GMT hodne daleko:-( Cimz neshazuju hodinky jako takove, ale GMT?

Odesláno

no ja myslim ze tri rucky a 12 hodinova luneta idealne s napismi miest... su na akesi kvaziGMT celkom postacujuce.... viz napr Sturmanske

ale toto je klasicky diver (resp proste minute counter) na tom si odcitas jak dlho si pod vodou alebo jak dlho varis spagety nic viac nic menej :)

Odesláno

To ano, pokud jsou na lunete misto minut mesta, pak se da rict, ze hodinky odectou GMT cas. Ale nejsou to hodinky s komplikaci GMT. Pokud nepovazuje nekdo lunetu, ruzne korunky, heliak apod. za komplikaci. Ikdyz uz to je skoro slovickareni:-) Jsem ale zvedavej, jak je to stim navodem. Jestli skutecne patri k temto hodinkam ci jinemu modelu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...