brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 zajímavé GMT! Jinak by mu nezbylo než se přidat k l.e. :-)
SIOMON1206 Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 testnu to primo na hodinkach, buzel k nim nebyl navod
wladow Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Nejak mi ani ten obrazek nepomohl. Prosim wladowa o vysvetleni...... Pripajam povodny text z manualu : Time zone setting 1st Time zone : Pull crown "A" to 3rd position and set the regular hands to local 2nd Time zone : Pull crown "A" to 2nd position nad set the indicator to desired hour / inner 24 hour ring / 3nd Time zone : Turn crown "B" until desired hour on the rotating bezel aligns with the indicator
Dantechno Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Pripajam povodny text z manualu : Time zone setting 1st Time zone : Pull crown "A" to 3rd position and set the regular hands to local 2nd Time zone : Pull crown "A" to 2nd position nad set the indicator to desired hour / inner 24 hour ring / 3nd Time zone : Turn crown "B" until desired hour on the rotating bezel aligns with the indicator Bohuzel hodinky z tohoto vlakna nemaji vnitrni 24 hodinovou lunetu. To co tady uvadis musi byt k jinemu modelu. Takze jak jsme rikali na zacatku.....
cody Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 Vyuziti jako GMT se mi nezda. Ma to signovani jako klasicka potapecska luneta, zvyraznenych 15 min. To bychom mohli tvrdit okazdych diverech, ze jsou GMT-))) Porad si myslim, ze hodinky s klasickyma trema ruckama (hod. min. sec.) a potapecskou lunetou maji do GMT hodne daleko:-( Cimz neshazuju hodinky jako takove, ale GMT?
cali Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 no ja myslim ze tri rucky a 12 hodinova luneta idealne s napismi miest... su na akesi kvaziGMT celkom postacujuce.... viz napr Sturmanske ale toto je klasicky diver (resp proste minute counter) na tom si odcitas jak dlho si pod vodou alebo jak dlho varis spagety nic viac nic menej
cody Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2009 To ano, pokud jsou na lunete misto minut mesta, pak se da rict, ze hodinky odectou GMT cas. Ale nejsou to hodinky s komplikaci GMT. Pokud nepovazuje nekdo lunetu, ruzne korunky, heliak apod. za komplikaci. Ikdyz uz to je skoro slovickareni:-) Jsem ale zvedavej, jak je to stim navodem. Jestli skutecne patri k temto hodinkam ci jinemu modelu.
SIOMON1206 Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 souhlasim s klukem od vedle : ) ) ten navod neni k tomuto modelu. Kazdopadne jsem, to zkousel,ale moc mi to nastaveni neslo: )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se