Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, hledam G-Shocky ktere by splnovaly tyto pozadavky: kulaty tvar, solar, atomic (idealne multiband, ale neni podminkou), ana-digi, illuminator. Dalsi funkce jako vyskomer a barometr nejsou na zavadu, ale nejsou nutne. Cenu bych videl do $300, ale pokud by me fakt braly tak bych sel i vys.

Zatim se mi nejvic libi GW-2500, ale ty nemaji Illuminator. Celkem se mi libi i levne G100, ale ty nejsou solarni ani radiem rizene.

P.S. Pokud v takove kombinaci zadne neexistuji, asi bych ozelel rucicky a sel do ciste digi. Tam uz je vyber mnohem vetsi (?)

Upraveno uživatelem ls8ls8
Odesláno

Mel jsem G-shocky Anadigi podsvicene illuminatorem, ale nemely solar ani radio - Byla to cockpit serie. Dnes je delaji i solarne napajene ale radio nemaji. Modely co znam a vyhovuji tve specifikaci maji LED podsviceni.

Odesláno (upraveno)

Mozna se ptam blbe, ale "LED podsviceni" to je to, co je videt treba na teto fotce, tedy absolutne bez podsviceni disleju?

GW-2500B-1AJF_7.jpg

Odesláno
Mel jsem G-shocky Anadigi podsvicene illuminatorem, ale nemely solar ani radio - Byla to cockpit serie. Dnes je delaji i solarne napajene ale radio nemaji. Modely co znam a vyhovuji tve specifikaci maji LED podsviceni.

Mel jsem tyto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
atomic (idealne multiband, ale neni podminkou),

Jen chci podotknout, pokud bydlis v Evrope a chces pouzivat radiovy signal, musis si poridit multiband. Pokud jsi v US nebo Japonsku, tak mou poznamku prejdi.

Odesláno (upraveno)

Tyto G304RL-1A1V maji taky backlight a rucky - bohuzel bez rizeni radiem a solarniho napajeni, zrejme se budes muset poohlednout po modelu bez rucek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Ahoj, hledam G-Shocky ktere by splnovaly tyto pozadavky: kulaty tvar, solar, atomic (idealne multiband, ale neni podminkou), ana-digi, illuminator. Dalsi funkce jako vyskomer a barometr nejsou na zavadu, ale nejsou nutne. Cenu bych videl do $300, ale pokud by me fakt braly tak bych sel i vys.

Zatim se mi nejvic libi GW-2500, ale ty nemaji Illuminator. Celkem se mi libi i levne G100, ale ty nejsou solarni ani radiem rizene.

P.S. Pokud v takove kombinaci zadne neexistuji, asi bych ozelel rucicky a sel do ciste digi. Tam uz je vyber mnohem vetsi (?)

A co tyto http://www.hodinky.cz/casio-g-shock-awg-100br-1aer.html

Odesláno (upraveno)

Dantechno: Diky za namety. Probiram se tou spoustou peknych modelu, co Casio dela.

nAscA: bez multibandu samozrejme koukam jen po evropskych modelech, ktere prijimaji DCF77 :)

Momentalne to vidim bud na GW-M850 nebo Mudman GW-9010. Funkcne jsou asi nastejno.

Odesláno

Kup si Mudmany...to je taková nesmrtelná klasika. Neznám žádný ana/digi model G-shocků,který by splňoval Tvé původní požadavky(ale samozřejmě mohu mít mezery ve znalostech). Já ana/digi G-čka až tak nesleduju,moc se mi nelíbí.

Anebo bych zkusil pořešit Gaussmany....sic nemají,to co chceš,ale.....jsou dost dobré.

http://cgi.ebay.com/G-SHOCK-GAUSSMAN-1700-...id=p3286.c0.m14

Odesláno

Diky, Gaussmany vypadaji fakt docela dobre. Uz jsem se ale tak nejak smiril s tim, ze to budou asi ciste digi. Chci je hlavne na kolo, kam je mi lito brat mechaniky. Taky rozmyslim nad G-7700, u tech se mi libi veliky display pro soucasne zobrazeni spousty udaju. Sice nejsou solarni ani atomove, ale cena je vic nez lakava (na ebayi od $49).

Odesláno

Tos měl napsat rovnou,že je chceš na kolo......to bych Ti ana/digi rovnou rozmluvil. G7700 jsou slušný.......nebo jukni i do jiných stájí,třeba Timex Ironman......to je na kolo jak dělané.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...