Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nestálo by za to spočítat náboje na závěrečný útok?

Já jsem zpravidla schopen naklikat dva hlasy za den. Co ostatní? Ať se ukáže potenciál do finiše a pak ladí taktika.

Ja taky dva hlasy denne. Mozna jeste par ,kdyz vo svacine obehnu pocitace ve firme - ale nevim jestli maji jiny IP..... :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Náboje za den:

lib 2

ricous 2

Dantechno 2 (možná i víc)

Adam99 2 (proč ne 99? :D )

______

Celkem 8 denně

Tak pokračujte!

Upraveno uživatelem lib
Odesláno (upraveno)
Hele me uz se z tech anket a hlasovani toci panenky :lol:

Máš pravdu. Byla to blbost, Jen to strašně prodlužuje vlákna.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

čoveče, mně to jde nějak častěji hlasovat. Teď do cca dvou minut jsem Ti tam šoupl čtyři hlasy. Pak to chvilku ukazuje, že už jsem hlasoval, ale po nějaké chvilce můžu hlasovat zase. Zkuste to taky

Návštěvník Snow
Odesláno
čoveče, mně to jde nějak častěji hlasovat. Teď do cca dvou minut jsem Ti tam šoupl čtyři hlasy. Pak to chvilku ukazuje, že už jsem hlasoval, ale po nějaké chvilce můžu hlasovat zase. Zkuste to taky

Nejde mi to, ale lítám čile do města.

Odesláno

za me taky. ten napad s tim 31 neni spatny. vysledujme kolik +- hlasu pirat za vecer nebo pres den naklika (midlochu zapis si to nekam) a pak muzeme posledni dva dny delat jakoze nestihame a ze to vzdavame a na 31 rekneme posleni hodinu zautocime. posleme znova link znamy, FB atd a pirat se rano probudi a zjisti ze zadnou kameru nema :D

Odesláno
za me taky. ten napad s tim 31 neni spatny. vysledujme kolik +- hlasu pirat za vecer nebo pres den naklika (midlochu zapis si to nekam) a pak muzeme posledni dva dny delat jakoze nestihame a ze to vzdavame a na 31 rekneme posleni hodinu zautocime. posleme znova link znamy, FB atd a pirat se rano probudi a zjisti ze zadnou kameru nema :D

Aby si za tu dobu co budeme delat mrtvy neudelal takovej naskok ze ho uz nedohonime.

Odesláno

Me to nejde, takze ty mas za ukol klikat a klikat.

Odesláno (upraveno)
Me to nejde, takze ty mas za ukol klikat a klikat.

tak už taky nic. Ale dal jsem 5 hlasů z jednoho PC po sobě. Nechápu, pevná IP. Zkouším to dál, ale už to nejde. Odpoledne ještě z domu přidám

edit: hledal jsem, na kterým fóru agituje za hlasy pirát :-) ale našel jsem jen jakýsi miminkovský fórum, kde jedna uživatelka přišla s prosbou o hlasy pro balón, jak vidno mezi maminkami není taková svornost jako mezi chronomagory

Upraveno uživatelem tarmi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...