Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Poslas som dalsi hlas pre Midlocha. Dufam, ze mu nebude vadit, ze zo Slovenska. Poslal som ho preto, lebo jeho video je lepsie, a nie preto, ze je z chronomagu. Ano, pirat si zaluzi prehrat, ale nie pre povod/narodnost, ale preto, ze je to oberkokotina. Prekvapuje ma skalopevne presvedcenie niektorych, ak tvrdia, ze urcite podvadza, a pritom mozno robi to iste, co my tu - oslovuje priatelov, pouziva rozne IP a pod. Ak to robite vy, je to v poriadku, ak to robi druhy tak podvadza? Nie je to nejaka pokrivena optika?

Primitivnym nacionalistom, hrajucich sa na "gentlemanov" odporucam precitat si pravidla sutaze. Su po cesky, tak snad pochopia, ze sutaz a hlasy nie su lokalne limitovane.

Hele; me je jedno jestli je ze Zimbabwe nebo Papuy Novy Guiney , ale kdyz mu pet hodin nepribude ani hlas a behem hodky 300; tak neco bude spatne.

Edit: pro zajimavost, behem necelych triceti hodin nasbiral 428 hlasu. Jestli jede fer, tak ho obdivuju..... Jestli ne, tak na rahno s nim.

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Ale, ale Jaeme, Ty ses nějak rozparádil :D , už jsme dokonce primitivní nacionalisté :eek: . Máš před domem vyvěšenu vlajku jako v USA ?

Edit - radši se budu krotit. Dostal jsem jednou za debaty s našimi východními sousedy ban. Nejprve na doživotí, pak jsem byl amnestován a trest byl zmírněn na týden :lamo: .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Poslas som dalsi hlas pre Midlocha. Dufam, ze mu nebude vadit, ze zo Slovenska. Poslal som ho preto, lebo jeho video je lepsie, a nie preto, ze je z chronomagu. Ano, pirat si zaluzi prehrat, ale nie pre povod/narodnost, ale preto, ze je to oberkokotina. Prekvapuje ma skalopevne presvedcenie niektorych, ak tvrdia, ze urcite podvadza, a pritom mozno robi to iste, co my tu - oslovuje priatelov, pouziva rozne IP a pod. Ak to robite vy, je to v poriadku, ak to robi druhy tak podvadza? Nie je to nejaka pokrivena optika?

Primitivnym nacionalistom, hrajucich sa na "gentlemanov" odporucam precitat si pravidla sutaze. Su po cesky, tak snad pochopia, ze sutaz a hlasy nie su lokalne limitovane.

Účast v soutěži limotovaná je: Účast v soutěži je bezplatná a mohou se jí zúčastnit výhradně svéprávné fyzické osoby s bydlištěm v České republice. Hlasy samozřejmě limitované nejsou.

Tobě příjde správné, když se soutěže určené výhradně pro čechy (resp. oboby s bydlištštěm v ČR) zúčastní cizinec, který si ještě podvodně naklikává hlasy?

Odesláno

bylo jen otázkou času, kdy se ozve nějaký slovák. Přitom tu proti nim nepadlo jediné křivé slovo. Teď už jen chybí, aby se ozval pirát :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno
Ale, ale Jaeme, Ty ses nějak rozparádil :D , už jsme dokonce primitivní nacionalisté :eek: . Máš před domem vyvěšenu vlajku jako v USA ?

Edit - radši se budu krotit. Dostal jsem jednou za debaty s našimi východními sousedy ban. Nejprve na doživotí, pak jsem byl amnestován a trest byl zmírněn na týden :lamo: .

Hehehe :thumbsup_anim: To se mi stalo taky :)

Odesláno

jeste nehazim flintu do zita a zkusim to rozeslat vsude mozna, ale nejspis sme prohrali. funkcni ip changer , ktery by opravdu fungoval jsem na stahuj/slunecnici nenasel

Odesláno (upraveno)
Neni to v jine kategorii? Nebo vsichni soutezi o jednu cenu?

Já to tak pochopil, ale nejsem si tím jistý.

Organizátor (respektive tvůrce webových stránek) bude považovat za výherce Soutěže toho, kdo na jeho stránky nahraje krátký film, který získá nejvíce hlasů od registrovaných návštěvníků internetových stránek www.spektrumvideo.com (dále jen: ?Web?).

Podle mě jsou kategorie pouze pro zpřehlednění.

Upraveno uživatelem Skalamander
Odesláno

viděl bych to na účast s videem v nějaké soutěži, která je víc na úrovni. To video na to rohodně má a na spektrum evidentně hlasování neodpovídá kvalitě klipů. Vůbec bych se nedivil, kdyby piráti a děcka ve vodě měli stejného autora. Hlasy dávám pořád, jak jen to jde, ale nevidím to moc růžově.

Odesláno (upraveno)

stav: 1952 my / 1960 bazenek / 2079 pirati

Bez anonymizeru to nepujde, ani kdybychom se rozkrajeli pratele :gun_bandana:

edit: admini to tam urcite sledují, protože u textu "Dokážete to přetrumfnout něčím extrémnějším...?" už není Midloch ale opravdu extrémní pirátská plavba.

Upraveno uživatelem Alessio
Návštěvník Snow
Odesláno
Koukni se do záložky "RODINA" a rozklikni si video s dítětem v bazénku.

Tomu se už nelze ani smát. midloch setříhá video ze země, kam se jen tak někdo nepodívá. Protivníci natočí dítě v bazénku a jakési piráty. Nutno přiznat, že jsem se ani na jeden z posledně jmenovaných klipů nepodíval, na to nemám tolik morální síly. Jak se zdá, midloch prohraje, vůbec nechápu vkus těch, kteří se na šoty podívali. Nechci věřit, že soutěž sleduje tolik babiček a dědečků, kteří rozněžně sledují růžové robě, kterak baculatými ručkami cachtá ve vodičce a pak stařečkové u svého compu roztřesenou rukou a proslzenýma očima hledají myš a klikají na zelený kroužek. No, paráda. To je podle mě kardinální blbost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...