midloch Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Každopádně pirát dneska (neděle kdy je volnej den) nějakým způsobem naklikal 227 hlasů, rozdíl stáhnul na pouhých 6 hlasů a body mu naskakujou dál, nevím jak je to možný, ale podle mě má nějakej fígl nebo-li podvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Borci já na to se.. Pirát zase vede, pozoruju to už dvě hoďky, kdy mu tam v pravidelných intervalech skáčou hlasy. Asi má nějakej IP changer, já s tím dělat neumím a ani si nejsu jistej jestli chci. Soutěže jsem se zůčastnil proto, že jsem si myslel, že klip mi dal hodně práce a vypadá docela k světu, bohužel realita je taková, že vyhraje ten, kdo si dá na hlavu šátek a zůmuje po výletní lodi. Zkusím zítra zavolat na organizátora soutěže, ale nevím jestli to vůbec k něčemu bude a jestli budou mít chuť se tím zabývat. Asi si jdu dát další pifko a příště na takový akce peču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Midlochu , podivej se tady. Ale abych rekl pravdu nezkousel jsem to , jen jsem o tom slysel. A jestli neco takoveho pouziva , at si cenu strci do pr...... http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=957918 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Borci já na to se.. Pirát zase vede, pozoruju to už dvě hoďky, kdy mu tam v pravidelných intervalech skáčou hlasy. Asi má nějakej IP changer, já s tím dělat neumím a ani si nejsu jistej jestli chci. Soutěže jsem se zůčastnil proto, že jsem si myslel, že klip mi dal hodně práce a vypadá docela k světu, bohužel realita je taková, že vyhraje ten, kdo si dá na hlavu šátek a zůmuje po výletní lodi. Zkusím zítra zavolat na organizátora soutěže, ale nevím jestli to vůbec k něčemu bude a jestli budou mít chuť se tím zabývat. Asi si jdu dát další pifko a příště na takový akce peču hele ja sem nad tim uz premyslel kdyz si psal po prve, ze bych ti to zaridil pres IP changer, ale prijde mi to pod uroven. tvoje agitka je ferova a myslim, ze hlas ti davame, protoze to video je objektivne lepsi. nektere spolecnosti, pri podezreni muzou souteziciho vyloucit, takze se zeptej organizatoru. ale na zajisteni hlasu pres ip changer bych se vybodnul, me by to netesilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Funguje tohle , ale jak rika 911 : Myslim ze to je pod nasi uroven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 hele ja sem nad tim uz premyslel kdyz si psal po prve, ze bych ti to zaridil pres IP changer, ale prijde mi to pod uroven. tvoje agitka je ferova a myslim, ze hlas ti davame, protoze to video je objektivne lepsi. nektere spolecnosti, pri podezreni muzou souteziciho vyloucit, takze se zeptej organizatoru. ale na zajisteni hlasu pres ip changer bych se vybodnul, me by to netesilo. Tak jak říkáš, to je pod úroveň, vím opravdu o aspoň dvou stovkách kámošů a kámošů mých kámošů co posílali hlas, je jasný, že každej den se člověk k pc nedostane a proto by to mělo být tak, že může každej hlasovat jen jednou, buďto se mu klip líbí a nebo ne. Logicky si ho člověk taky prohlídne jen jednou a ne každej den. Navíc i pro Spektrum je v jejich zájmu, aby se na jejich stránky podívalo co nejvíc lidí, takže čistě matematicky, když někdo bude mít 10 ip adres a každej den po dobu soutěže tj 30 dní si klikne tak má 300 hlasů, na druhou stranu když tam přijde mých 200 lidí tak jsem de fakto prohrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 tak teda pro sichr ještě +1 Nevzdávat to, neutikat z boje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 kua ta pirátská loď muselo bejt dobrodružství jak sviň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanm Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 dotahujem, 760:779 pro piraty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarda Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 761:779 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 chronomag vede 785:779 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 A já se ptám: " Kde jsou ti slavní bojoví plavci na svém čuníku, aby piráty potopily ? " Ha ? Každopádně +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Přidali se další bojovníci a vedeme o 36 hlasů, večer k tomu pirát zasedne a začne rozjíždět svoje taktiky, posílá mně ale mejly čím dál víc různých lidí, že mu to nechtějí dát! Taková podpora je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 ha, pirát přišel z práce a vede. já dneska po dovolené zapojil v práci další kolegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 (upraveno) ha, pirát přišel z práce a vede. já dneska po dovolené zapojil v práci další kolegy Pirát přišel z práce a začal pirá***, už to má f plusu o 36 a to teprve zahřívá modem Upraveno 24. srpna 2009 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 (upraveno) Pirát přišel z práce a začal pirá***, už to má f plusu o 36 a to teprve zahřívá modem jeste muze mit CDMA a proste to jen vypne a zapne a dostane novou ip. nebo ma mobil pripojeni. tam je taky tusim promenliva ipina edit: ale mi ho porazime. facebook parta musi poradne zabrat, tak se snazte lidi ten FB zburcovat, kdyz uz ho mate Upraveno 24. srpna 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Hele na to jsou boti, který hlasy hážou. Sám s tim pracovat neumim, ale pomatuju si, že jsem chtěl bojkotovat jedno podle mě hloupí hlasování pár let zpátky a zběhlý kamarád s tim neměl problém, jen se zeptal kolik chci hlasů a v jakym časovým horizontu a měl sem je tam. Pak sem na to sám upozornil adminy hlasování a místo toho aby to vzali s humorem mě diskvalifikovali ... Pokud něco takovýho používá, tak je to stejný, jako snažit se porazit zeď v tenise ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 zacinam si to brat osobne a pirat me sere bohuzel cdma sem zahodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 zacinam si to brat osobne a pirat me sere bohuzel cdma sem zahodil Ja to beru osobne uz dva dny. Bohuzel jsem vycerpal asi vsechny zdroje kde muzu pozadat o prikliknuti..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se