Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Chtel bych poprosit, jestli nekdo nevidel tento remen z prirodni gumy za lepsi cenu nez je 100 USD. Hirsch extreme orange 20mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 94.80 USD Obavam se, ze asi nebudes mit stesti. Gumaky od Hirsche jsou mnohdy predrazene.
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Obavam se, ze asi nebudes mit stesti. Gumaky od Hirsche jsou mnohdy predrazene. To je skoda !! A neco podobne masivniho na Orange Monstra za rozumnou cenu?
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Tady jsi koukal ? Diky , mozna pujdu do tohohle zavodaka , je z nich z nejsilnejsiho materialu. Ale stejne to na ten Hirsch nema - ale dat za gumovej remen 50% ceny hodinek...... Mas zkusenost s timhle obchodem?
Senseeei Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ten remen som mal, ale v ciernom. Akurat mi nesadli dierky, ake mas velke zapastie?
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ten remen som mal, ale v ciernom. Akurat mi nesadli dierky, ake mas velke zapastie? Hubeny jak lunt , tipuju 16,5 - 17. A mluvis o Hirschi nebo o tom druhym?
Senseeei Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ja mam 182mm, tebe hadam sadne. Hovorim o tom oranzovom.
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ja mam 182mm, tebe hadam sadne. Hovorim o tom oranzovom. Asi myslis 18mm ? A oranzovy jsou oba, ale domyslim ze mluvis o tom s tema dirama - rallye.
Senseeei Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Nie:D Moje zapastie ma 182mm. Ano myslim ten rallye zo stranky ktoru poslal Baker. Mal som ho tiez v 20mm sirke, ako som uz vravel v ciernej farbe. Je pekny, akurat sa dost lepi prach nan, co na oranzovom neuvidis tak markantne, ale masivny je celkom slusne. Co mi este vadilo je ze pri uchyteni, teda tam kde idu stezejky je vacsi ako zvysok remena, resp. neviem ci ma chapes... Kvoli tomu aby nebol pri uchyteni prilis slaby je to trochu zodvihnute. Ak je ale puzdro robene tak ze mas velky priestor pre remen tak sa ti to schova, ja mam puzdro tvarovane dole, takze mi to znacne kricalo Pre predstavu: Vsimni si tvar puzdra pri tahu, zuzuje sa smerom dolu Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem Senseeei
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Jasny, s tim cm/mm se omlouvam, delam pet veci najednou. S tim zuzovanim remene ti rozumim, u monster by to tolik nemelo vadit. Ale koukam ze ho mas kovovej nebo co ?
Senseeei Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ano, mam ten isty remen co je na fotke (nie su to moje hodinky, iba ten isty model) Ale ked tam ten gumeny remen trcal cez puzdro tak som vratil naspat ocel - sila zvyku a je to praktickejsie(pre mna) Kazdopadne hodinky vyzerali vyborne! Na Monstra si tiez myslim ze by to malo byt v poriadku. Aj ta farba je super. Moje vyzerali takto:
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ok, diky moc za rady. Zkusim pohledat jeste jine alternativy.
little_w Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Ok, diky moc za rady. Zkusim pohledat jeste jine alternativy. zkus Modenu. ceny mirne, obchod spolehlivy. budu si od nich neco v dohledne dobe objednavat, muzu te pribrat. porad trva velka slevova akce. kdyz tak posli SZ.
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 zkus Modenu. ceny mirne, obchod spolehlivy. budu si od nich neco v dohledne dobe objednavat, muzu te pribrat. porad trva velka slevova akce. kdyz tak posli SZ. Diky a SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se