Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
Nejak to nesleduju, ale dnes jsem neveril. Trznice Cesky Brod, u vietnam.stanku za 150,- Kc nekolik hodinek, nazvy sice Accept, Siko a Oyster, ale pod tim logo Seiko5, design jak by z oka vypadl... :-)

Vzal jsi jich víc ? Požádáme openspace a on je střelí na fóru :lol: .

Odesláno

Ne, tak teď se pleteš jakej fake??, mně jednou jeden člověk srdcerivně trvdil, že oni jsou ti vietnamci hrozně hloupí, protože jdou do obchodu a tam to nakoupí za plnou cenu a pak to prodávaj 10x levnějc u nich v tržnici (takže on na tim skvěle vyzrál)... No prostě maj rádi lidi :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

:lol2: :lol2:

Něco na tom ale bude. Všimli jste si, jak se za každou cenu snaží prodat? To všem chtějí udělat jen radost!

Upraveno uživatelem JII.
Odesláno
Ne, tak teď se pleteš jakej fake??, mně jednou jeden člověk srdcerivně trvdil, že oni jsou ti vietnamci hrozně hloupí, protože jdou do obchodu a tam to nakoupí za plnou cenu a pak to prodávaj 10x levnějc u nich v tržnici (takže on na tim skvěle vyzrál)... No prostě maj rádi lidi :thumbsup_anim:

Právě jsi mě totálně zbořil :notworthy: :clap: :lol2: :thumbsup_anim:

Odesláno

:thumbsup_anim: Takže do teď jsme všichni utráceli nekřesťanské peníze zbytečně :D :D Alespoň už vím, kam jít nakupovat příště :thumbsup_anim:

Odesláno
Nejak to nesleduju, ale dnes jsem neveril. Trznice Cesky Brod, u vietnam.stanku za 150,- Kc nekolik hodinek, nazvy sice Accept, Siko a Oyster, ale pod tim logo Seiko5, design jak by z oka vypadl... :-)

On to asi nebude fake, když to má jiný název než Seiko. To logo bych chtěl vidět. Neškodila by fotka, když zakládáš vlákno s názvem " SEIKO 5 Fake "

Odesláno
On to asi nebude fake, když to má jiný název než Seiko.

No já ti nevím, není Abidas a Adibas taky fake Adidasu? Rákosním prostě spoléhá na to, že oko klame a že přečte i to, co na hardech/hodinkách není.

Odesláno

No v podstatě mohl mít pravdu, oni nejsou hloupí....co takhle tímto způsobem čistit špinavé peníze. :thumbsup_anim:

Odesláno
No já ti nevím, není Abidas a Adibas taky fake Adidasu? Rákosním prostě spoléhá na to, že oko klame a že přečte i to, co na hardech/hodinkách není.

Ne není to fake. Navíc pochybuji, že by někdo na tržnici hledal origo. Pokud koupí Adidos, tak ví, že to není Adidas.

Odesláno
On to asi nebude fake, když to má jiný název než Seiko. To logo bych chtěl vidět. Neškodila by fotka, když zakládáš vlákno s názvem " SEIKO 5 Fake "

Kdybych měl s sebou foťák, tak bych to udělal :censored: . Moje Nokie neudělá makro, ani kdybych se překrojil. Ále, že sem to sem psal...

Odesláno
Kdybych měl s sebou foťák, tak bych to udělal :censored: . Moje Nokie neudělá makro, ani kdybych se překrojil. Ále, že sem to sem psal...

Opravdu by bylo takováto vlákna nezakládat. Pak je z toho jen drbárna jak Novinkách.

Odesláno

sakra jaká drbárna??? Prostě měly tam lautr ofakované 5. Vo co de? Dal jsem to spíš jako zajímavost, že už i tohle se vošlehne do kopie. A byl jsem připojený na mobilu MiniOperou, tak to se i blbě přidávaj přiblblé fotky.

Asi těžko někdo z místních skočí na tržnici na špek, že má echt originály. Bylo to spíš pro pobavení.

Fertig

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...