arnold Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Vážení kolegové, mám trochu rozpačitý a asi naivní dotaz - pořídil jsem si jeté hodinky RADO a zamířil jsem v Hradci Králové do několika hodinářství a klenotnictví s přáním, aby mi je otevřeli (chtěl jsem vidět strojek) a popř. vyměnili baterii. Nikde mi to nechtěli udělat a posílali mě od čerta k ďáblu, že to musí udělat autorizovaný servis . Je to tak normální? A kam tedy s nimi ve VČ? Nebo až do Prahy? Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Vážení kolegové, mám trochu rozpačitý a asi naivní dotaz - pořídil jsem si jeté hodinky RADO a zamířil jsem v Hradci Králové do několika hodinářství a klenotnictví s přáním, aby mi je otevřeli (chtěl jsem vidět strojek) a popř. vyměnili baterii. Nikde mi to nechtěli udělat a posílali mě od čerta k ďáblu, že to musí udělat autorizovaný servis . Je to tak normální? A kam tedy s nimi ve VČ? Nebo až do Prahy? Díky za info. Hodinářství Petr Tichý Judr. Krpaty 1415 53003 Pardubice tichyhodinky@seznam.cz telefon 466264653 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnold Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Hodinářství Petr Tichý Judr. Krpaty 1415 53003 Pardubice tichyhodinky@seznam.cz telefon 466264653 Děkuji, kolego, stavím se tam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnold Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Potvrzuji ochotu a profesionalitu pana hodináře Tichého; jen pro informaci: kompletní vyčištění hodinek RADO + oprava chodu datumovky + výměna baterie cca 900,- Kč a 14 dní. A zdarma příjemný pokec a spousta užitečných informací. Ještě jednou díky za kontakt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se