arnold Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Vážení kolegové, mám trochu rozpačitý a asi naivní dotaz - pořídil jsem si jeté hodinky RADO a zamířil jsem v Hradci Králové do několika hodinářství a klenotnictví s přáním, aby mi je otevřeli (chtěl jsem vidět strojek) a popř. vyměnili baterii. Nikde mi to nechtěli udělat a posílali mě od čerta k ďáblu, že to musí udělat autorizovaný servis . Je to tak normální? A kam tedy s nimi ve VČ? Nebo až do Prahy? Díky za info.
Guest milosklikar Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Vážení kolegové, mám trochu rozpačitý a asi naivní dotaz - pořídil jsem si jeté hodinky RADO a zamířil jsem v Hradci Králové do několika hodinářství a klenotnictví s přáním, aby mi je otevřeli (chtěl jsem vidět strojek) a popř. vyměnili baterii. Nikde mi to nechtěli udělat a posílali mě od čerta k ďáblu, že to musí udělat autorizovaný servis . Je to tak normální? A kam tedy s nimi ve VČ? Nebo až do Prahy? Díky za info. Hodinářství Petr Tichý Judr. Krpaty 1415 53003 Pardubice tichyhodinky@seznam.cz telefon 466264653
arnold Posted August 21, 2009 Author Report Posted August 21, 2009 Hodinářství Petr Tichý Judr. Krpaty 1415 53003 Pardubice tichyhodinky@seznam.cz telefon 466264653 Děkuji, kolego, stavím se tam .
arnold Posted September 1, 2009 Author Report Posted September 1, 2009 Potvrzuji ochotu a profesionalitu pana hodináře Tichého; jen pro informaci: kompletní vyčištění hodinek RADO + oprava chodu datumovky + výměna baterie cca 900,- Kč a 14 dní. A zdarma příjemný pokec a spousta užitečných informací. Ještě jednou díky za kontakt .
Recommended Posts