Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Jen rychlá uklidňující - ta ručička se šipčičkou není 24 hodinovka, ale budík, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 cigi napsal: Jen rychlá uklidňující - ta ručička se šipčičkou není 24 hodinovka, ale budík, že? Podle me alarm, snad se vyjadri Tada, ten se zajima o Cricket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 No jasně, proto je to CV, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 cigi napsal: No jasně, proto je to CV, že. Hele tak jsem dopatral, ze uvnitr je Kalibr V-13 s 15 - 20 sekundovym alarmem a 42 hodinovou rezervou natahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Nějak se pomalu, ale jistě přiřazuju k Tadovi a dávám si je do okruhu svých značek, předpokládám však, že ten neblahý alarm lze nadobro vypnout . Jsou to náramný kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Jóóó, jak to mají tyhle s budíkem a GMT s ručkama to já netuším, ty jsou na mě moc nové, mým Vulcainům táhne na 60roků Ale jsou to vlastně jediné hodinky, které opravdu potřebuju - ráno mě budí, přes den mi přiopomínají, že nemám na něco zapomenout... Steinharty ani jiné už prakticky nenosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se