Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hej ty si lopaťák :-) !!

Prosím trapný frajery aby mi sem nepsali, já jsem si prolezl seznam, centrum, atlas a takhle Karlosi B) - Tam to mám zmáklý, dokonce jsem byl i na breitlingsource.com ale prostě moc mi to hold s internetem nejde - hlavně neumím anglicky a tak jsem myslel že mi nějaká dobrá buše pomůže a ne že do mě budou lidi rejpat :-)

Odesláno (upraveno)

Sorry kornout, ale co jsi čekal na svůj jednoduchej dotaz?

Edit: "ale prostě moc mi to hold s internetem nejde" - a pak kdo je tady lopaťák :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Prosím trapný frajery aby mi sem nepsali, já jsem si prolezl seznam, centrum, atlas a takhle Karlosi B) - Tam to mám zmáklý, dokonce jsem byl i na breitlingsource.com ale prostě moc mi to hold s internetem nejde - hlavně neumím anglicky a tak jsem myslel že mi nějaká dobrá buše pomůže a ne že do mě budou lidi rejpat :-)

tak to priste napis rovnou, ze bys rad pomoc s recenzi. ze jsi prosel ceske weby anglicky bohuzel neumis atd. vypada to hned lepe. pokud prijdes, ze chces recenze a linky na chronomat tak si o tohle budes vzdy koledovat

Odesláno

kornout - obavam s eze cesky stranky s recenzema hodinek mimo tohle forum budes hledat tezce a asi i zbytecne.. koukni se do googlu a na heslo breitling chronomat review uz neco najdes.. co se tyce jazyka, muzes pouzit google prekladac ktery naleznes na googlu take a ten ti to prelozi do jazyka ktery ti bude vyhovovat..

Odesláno

Ty jsi to jen možná špatně pochopil,Karlos Tě nějak nenapadl, slovo lopaťák jsem viděl prvně u tebe v příspěvku, tak brzdi

Odesláno
Ty jsi to jen možná špatně pochopil,Karlos Tě nějak nenapadl, slovo lopaťák jsem viděl prvně u tebe v příspěvku, tak brzdi

Lopaťák je velice hanlivé oslovení :thumbsdown_anim: a myslím, že v tady nemá absolutně co dělat. Jestli si pán který to napsal nevšiml, tak toto fórum je plné inteligentních lidí a navíc gentlemanů...já mám o pár příspěvků více a něco takového by jsem si nedovolil ani náhodou...

Odesláno
Lopaťák je velice hanlivé oslovení :thumbsdown_anim: a myslím, že v tady nemá absolutně co dělat. Jestli si pán který to napsal nevšiml, tak toto fórum je plné inteligentních lidí a navíc gentlemanů...já mám o pár příspěvků více a něco takového by jsem si nedovolil ani náhodou...

Tak nevím, jestli u tebe nedošlo k mílce, anebo jsem ten tvůj příspěvek pochopil pro změnu Já špatně.Já o nikom nepsal, že je lopaťák.Tak prosím o vysvětlení, díky :whistling:

Odesláno

Entrée to nebylo nejšťastnější, tak budeme doufat, že v budoucnu nás Mr. Kornout oblaží spoustou hodnotných příspěvků. Nemá cenu, abychom mu teď jeden po druhým sdělovali, jakej že je to nevychovanej křupan.

Odesláno
Tak nevím, jestli u tebe nedošlo k mílce, anebo jsem ten tvůj příspěvek pochopil pro změnu Já špatně.Já o nikom nepsal, že je lopaťák.Tak prosím o vysvětlení, díky :whistling:

Jednalo se o druhý příspěvek pana Kornouta, kde on oslovuje Karlose lopaťák. Proti Tobě ani slovíčko :thumbsup_anim:

Prosím trapný frajery aby mi sem nepsali, já jsem si prolezl seznam, centrum, atlas a takhle Karlosi - Tam to mám zmáklý, dokonce jsem byl i na breitlingsource.com ale prostě moc mi to hold s internetem nejde - hlavně neumím anglicky a tak jsem myslel že mi nějaká dobrá buše pomůže a ne že do mě budou lidi rejpat :-)

Plný souhlas s New Millisem... :thumbsup_anim:

Odesláno
Jednalo se o druhý příspěvek pana Kornouta, kde on oslovuje Karlose lopaťák. Proti Tobě ani slovíčko :thumbsup_anim:

Prosím trapný frajery aby mi sem nepsali, já jsem si prolezl seznam, centrum, atlas a takhle Karlosi - Tam to mám zmáklý, dokonce jsem byl i na breitlingsource.com ale prostě moc mi to hold s internetem nejde - hlavně neumím anglicky a tak jsem myslel že mi nějaká dobrá buše pomůže a ne že do mě budou lidi rejpat :-)

Plný souhlas s New Millisem... :thumbsup_anim:

Jasně v pohodě s New Millisem také souhlasím,a už se jdu věnovat něčemu užitečnějšímu zde na fóru

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...