jankoxxx Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 dobry vecer, tieto hodinky zdedil moj otec po svojom otcovi a po nich ja. kedze obaja uz neziju tak sa ich o nemozem spytat na to ako sa do nasej rodiny dostali.... na internete som sa snazil zistit nieco o znacke Lanco, ale moc uspechov som nemal. strojcek je svajciar (15 rubinov) a aj na prednom panely stoji Swiss Made vo vnutry je este oznacenie 21*47 co to asi znaci? nevedel by mi tu niekto pomoct zistit z akeho roku pochadzaju + kazda dalsia informacia ma potesi. vdaka, j Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bernie85 Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Krasne hodinky. Doufam, ze se ti podari zjistit o nich co nejvic a ze poputuji dalsim generacim
jankoxxx Posted August 25, 2009 Author Report Posted August 25, 2009 Vdaka. Su naozaj zachovale, jedine co by bolo treba je povrchova uprava... zadna strana je trochu doskriabana. Funguju bezchybne (denne zaostavaju len o cca 5 sekund). Na internete som zatial nasiel len asi 2 dalsie vreckove hodinky od f. Lanco. Asi skusim nejake zahranicne forom... viac hlav, viac rozumu.
jankoxxx Posted August 27, 2012 Author Report Posted August 27, 2012 len ma tak po dlhej dobe zaujimalo co asi znamena to 21*7
Karlos Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Já bych si tipnul, že to bude prostě nějaká jejich varianta sériového čísla. Nějaké firemní označení série, výrobní řady, nebo typová řada strojků, tak něco. Takováhle firma vyráběla hodinky dlouhou dobu a v mnoha různých variantách, typech a s různými strojky. Tak se v tom rozhodně potřebovali nějak vyznat.Jinak tady je databáze výrobců a značek: http://www.mikrolisk.de/show.php?site=280#sucheMarkerAle to už asi za tu dobu víš.
Recommended Posts