Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
lib:Ty Omegy Ti seděj fakt překrásně, musím přiznat, že jsou to Tvé nejhezčí hodinky :( a to mám Fortis fakt rád.

Dík.

No, musím přiznat, že je teď nosím skoro pořád a ta jejich jednoduchost a přehlednost mě pořád bere.A luminiscence je prostě dokonalá.

Ale zítra mi na Fligery přijde od Kubsona novej vypasenej Di-Modell Crocodile Chrono v tmavě hnědé na střídačku s tím aligátorem, tak uvidíme! Možná jim ten krokodýl dodá takovou tu správnou "toolovitost", robustnost. To ty vysoký chronografy vyloženě potřebují.

Odesláno

Tak jsem dnes letěl z práce, abych stihnnul na poště vyzvednout řemeny of Kubsona (parádní; díky! manželka odmítá nový hodinky, prý jich má dost :lol2: :lol2: , tak jsem jí aspoň objednal pštrosa).

Okamžitě jsem aligátora hodil do šuplíku a nasadil na Fliegery vypasenýho krokodýla a tady je výsledek. Ten řemen si ještě neměl čas sednout, ale už teď, myslím, je poznat, že to bude dobrý! :thumbsup_anim:

post-1893-1251822682.jpg

post-1893-1251822689.jpg

Odesláno (upraveno)
Hoď sem fotku s těma potápěčama Vodolazama, jestli je ještě máš. :eek:

Ty vore :)

Na zápěstí sice nic moc, ale zjistil jsem, že na předloktí bych je klidně nosit mohl :D

Možná i na kotníku, ale nechce se mi holit nohy, takže fotka nebude :D

Rozměr hodinek: 58mm (bez korunky) X 77mm (s korunkou) X 75mm (lug to lug).

post-1118-1252245399.jpg

post-1118-1252245478.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Musíš cvičit. :thumbsup_anim: Já nosím dětský primky a v pohodě. :)

Dětský Primky? Tak to jsi kus chlapa. Já zatím nosím jen kalibr 80; na dětské se ještě necítím, těm jsem ještě nedorostl :)

Jinak jsem si tu svou hubenou ruku málem zlomil, jak jsem se pokoušel před zrcadlem vyfotit hodinky na předloktí. Žena byla na golfu a sousedka někde pryč, takže jsem si to musel udělat sám :)

Odesláno
Dětský Primky? Tak to jsi kus chlapa. Já zatím nosím jen kalibr 80; na dětské se ještě necítím, těm jsem ještě nedorostl :)

Jinak jsem si tu svou hubenou ruku málem zlomil, jak jsem se pokoušel před zrcadlem vyfotit hodinky na předloktí. Žena byla na golfu a sousedka někde pryč, takže jsem si to musel udělat sám :)

možná bylo lepší na sousedku počkat :-) Kočka?

Odesláno (upraveno)
možná bylo lepší na sousedku počkat :-) Kočka?

Jo, kočka. Buď rád, že jsem nepočkal. Na focení by totiž stejně nedošlo a byli byste ochuzeni o foto největších hodinek, která na Chronomagu jsou ;)

Jinak Mischa má s tou velikostí pravdu. Zítra zkusím blejsknout Dubey & Schaldenbrand (soudek 34mm bez korunky). Sedí naprosto perfektně; nejpohodlnější hodinky, které mám.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

nigu, když jsi línej holit si nožku na takovej orloj, tak bys je mohl nosit na krku místo obojku, stejně z nich odečítáš /fotíš/ čas jen v zrcadle.... co je uvnitř Molnija?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...