Peta-Biker Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 lib:Ty Omegy Ti seděj fakt překrásně, musím přiznat, že jsou to Tvé nejhezčí hodinky a to mám Fortis fakt rád.
lib Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 lib:Ty Omegy Ti seděj fakt překrásně, musím přiznat, že jsou to Tvé nejhezčí hodinky a to mám Fortis fakt rád. Dík. No, musím přiznat, že je teď nosím skoro pořád a ta jejich jednoduchost a přehlednost mě pořád bere.A luminiscence je prostě dokonalá. Ale zítra mi na Fligery přijde od Kubsona novej vypasenej Di-Modell Crocodile Chrono v tmavě hnědé na střídačku s tím aligátorem, tak uvidíme! Možná jim ten krokodýl dodá takovou tu správnou "toolovitost", robustnost. To ty vysoký chronografy vyloženě potřebují.
lib Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Tak jsem dnes letěl z práce, abych stihnnul na poště vyzvednout řemeny of Kubsona (parádní; díky! manželka odmítá nový hodinky, prý jich má dost , tak jsem jí aspoň objednal pštrosa). Okamžitě jsem aligátora hodil do šuplíku a nasadil na Fliegery vypasenýho krokodýla a tady je výsledek. Ten řemen si ještě neměl čas sednout, ale už teď, myslím, je poznat, že to bude dobrý!
vor Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Obvod zápěstí: cca. 17cm Šířka zápěstí: cca. 5,5cm ... Hoď sem fotku s těma potápěčama Vodolazama, jestli je ještě máš.
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 (upraveno) Hoď sem fotku s těma potápěčama Vodolazama, jestli je ještě máš. Ty vore Na zápěstí sice nic moc, ale zjistil jsem, že na předloktí bych je klidně nosit mohl Možná i na kotníku, ale nechce se mi holit nohy, takže fotka nebude Rozměr hodinek: 58mm (bez korunky) X 77mm (s korunkou) X 75mm (lug to lug). Upraveno 6. září 2009 uživatelem NIGHTinGALE
vor Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Musíš cvičit. Já nosím dětský primky a v pohodě.
Marfi Odesláno 6. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Obvod 17,5cm, šířka zápěstí 5,5cm. 37 x 43,5 mm
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Musíš cvičit. Já nosím dětský primky a v pohodě. Dětský Primky? Tak to jsi kus chlapa. Já zatím nosím jen kalibr 80; na dětské se ještě necítím, těm jsem ještě nedorostl Jinak jsem si tu svou hubenou ruku málem zlomil, jak jsem se pokoušel před zrcadlem vyfotit hodinky na předloktí. Žena byla na golfu a sousedka někde pryč, takže jsem si to musel udělat sám
brett Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Dětský Primky? Tak to jsi kus chlapa. Já zatím nosím jen kalibr 80; na dětské se ještě necítím, těm jsem ještě nedorostl Jinak jsem si tu svou hubenou ruku málem zlomil, jak jsem se pokoušel před zrcadlem vyfotit hodinky na předloktí. Žena byla na golfu a sousedka někde pryč, takže jsem si to musel udělat sám možná bylo lepší na sousedku počkat :-) Kočka?
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 (upraveno) možná bylo lepší na sousedku počkat :-) Kočka? Jo, kočka. Buď rád, že jsem nepočkal. Na focení by totiž stejně nedošlo a byli byste ochuzeni o foto největších hodinek, která na Chronomagu jsou Jinak Mischa má s tou velikostí pravdu. Zítra zkusím blejsknout Dubey & Schaldenbrand (soudek 34mm bez korunky). Sedí naprosto perfektně; nejpohodlnější hodinky, které mám. Upraveno 6. září 2009 uživatelem NIGHTinGALE
B.F.G. Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 No jenomže my taky myslíme na tebe NiGu. Ty hoďky můžeš vyfotit kdykoliv jindy.
New Milis Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Musíš cvičit. Já nosím dětský primky a v pohodě. Hele, vopičáku, to jsem rád, žes sem zase skáknuls, i s těma dětskejma primkama.
vor Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Zdar. Taky mám jedny větší, ale nemám je teď u sebe, tak rozměry později.
tarmi Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 vor: nemělo by to vypadat spíš takhle nějak?
vor Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 vor: nemělo by to vypadat spíš takhle nějak? To by potom byly už moc fádní.
mischa Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 nigu, když jsi línej holit si nožku na takovej orloj, tak bys je mohl nosit na krku místo obojku, stejně z nich odečítáš /fotíš/ čas jen v zrcadle.... co je uvnitř Molnija?
NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Mischo, to nevím, já do nich nelezl. Ale tipuju to na něco menšího.
seychela Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 jedna bez chlpov :-) zápästie 15 cm miery 90-60-90
gerhard Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Zdravim moj. Moj jediny kus Seamaster 300m GMT Reference: 2234.50.00, zapstie 18,5cm, priemer 41mm. Su mi tak akurat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se