Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovoluji si zdejší odborníky požádat o informace k tomuto modelu, který jsem dostal "ať si s ním dělám co chci". Samozřejmě bych je rád uvedl do původního stavu za pomoci zdejšího nebo zahraničního hodináře. Je otázka jestli je to rozumné. Proto bych se chtěl zeptat jestli tento model má nějakou hodnotu, a nemusí být nutně finanční.. Hodinky jsou ve stavu horším než špatném, plastové sklíčko prasklé, odřené. Luneta zbědovaná. Ciferník vypadá netknutě, nápis Glashutte Spezimatic, 22 kamenů, zobrazují název dne a datum. Co se týká kalibru, jde o automat s možností ručního nátahu. Ruční i manuální nátah funguje, odchylka ani výdrž neměřena. Jak funguje překlápění dne netuším. Na korunce jsen nenašel takovou pozici a přes noc také žádná změna. Asi je to rozbitý..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

mel by v tom byt kalibr 11-27 (datum, den), produkce 1979-83 a pokud se nepletu tak by luneta mela byt otocna v obou smerech.

024912.jpg

ve velmi vybornem stavu se daji sehnat za 180?. posli foto a nejaky info na tu adresu co ti dalapep na kolik to naceni. nebo pokud si blizko hranic, tak tam zajet.

• po měsíci...
Odesláno
Zkus se poptat tady http://www.as-glashuette.de/, já tam už renovoval několikrát a mám s jejich prací ty nejlepší zkušenosti :)

Tak bohužel nebudu mít příležitost jejich práci posoudit, jelikož odpověď zní že na tento specilální model nemají žádné díly. Nevěřil sem tomu. Zkusil jsem ještě jednou ale s jinou identitou se optat aspoň na sklíčko pro tento model a stéle stejná odpověď. Chtěl bych se s Vámi poradit jestli je možné nahradit sklíčko jinak. Uvažuji že je svěřím do rukou p. Frýdla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...