Jay Doll Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Snad Vás to bude zajímat. Odkaz je ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 těch dojče šprache asi není moc a navíc se to seklo u toho ufa, tudíž jsem vlastně nic neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 (upraveno) Zaujimava reportaz, ale za tu cenu by som isiel asi do turba, alebo Vacheron Upraveno 2. září 2009 uživatelem Senseeei Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Obyčajne mi vadi 7750 v lepšich hodinkach, ale tu mi nie, dokonca použite kusky sa daju kupiť za cenu Patekov 5970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Snad Vás to bude zajímat. Odkaz je ZDE Kruci, až po tomhle videu jsem pochopil co znamená věta: JE TO HODINÁŘSKÁ PRÁCE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 davejte videa do vlakna http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21791&hl= at je to vsechno pohromade a clovek lehce najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 (upraveno) davejte videa do vlakna http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21791&hl= at je to vsechno pohromade a clovek lehce najde Pardon, netušil jsem, že už někdo (konečně ) založil spešl vlákno na videa. Nicméně jsem se přesto snažil to videjko zasadit do nejvhodnějšího místa, a vlákno IWC jím snad je. Neva, hodím odkaz i tam. Zdá se, že se video líbí, to je super. Jsou to fakt nádherný hodinky Upraveno 2. září 2009 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 Mě se to video líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2009 Krásná práce....pěkný videjko, já bych na to neměl trpělivost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se