Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posledne dni vo mne stale beha myslienka na fakt, ze v mechanikach je nemozne robit vsetky cinnosti. A hoci v nich vsetko robim, podla toho tak aj vyzeraju a nechcem riskovat ze mi po niekolkych rokoch odidu.

Rozmyslam preto nad alternativou k mechanickym hodinkam, a to hodinkam idealnym na lyze, bike, turistiku, plavanie ci beh.

Ako student mam obmedzene financne prostriedky, preto hladam nieco co nie je az take drahe. Z tohto dovodu sa mi pozdava aj nakupt na Ebay, kde sa da urcite usetrit par korun.

Cenovy limit mam dajme tomu 5000CZK, myslim ze na ebay sa da uz za tento peniaz kupit nieco slusne. Samozrejme ale, cim menej tym lepsie. Hlavna podmienka je teplomer, stopky, moze byt budik.

Najviac mi padli do oka Casio Pathfinder, pridu mi take prave outdoorove hodinky. Najblizsi konkurent im je zrejme Suunto

Ale pri vybere som nasiel par otaznikov.

1. Solarne napajanie - pride mi to ako velka vyhoda najma po stranke vydrze hodiniek

2. Radiom riadene - myslim ze to nie je az tak podstatna vec, alebo je lepsie to mat?

1. Bez solaru 200dolars

pag40b-2v_detail.gif

2. So solarom 250dolars

pag80-1v_detail.gif

3. S radiom aj solarom 380 dolars

paw1500gb-1v_detail.gif

Vsetky ceny ktore som pouzil su na Tejto stranke

Predpokladam ze na ebay to bude o nieco nizsie. Nasiel by sa potom nejaky Vazney uzivatel fora, ktory by mi s tym mohol pomoct? :)

Najviac sa mi pacia samozrejme tie tretie :( ide o winter-edition za cim mi hori srdiecko :D

Aky je Vas nazor?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...