Přejít na obsah

Omega Constellation "special"

Helex

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

zvláštní to je celý a teďka zrovna nemůžu nic zjistit páč jsem na cestách. Co se týče zlatý spony tak si myslím že řemen k tomu koupil sám páč se mu líbil a nějakou kombinaci materiálu moc neřešil. Každopádně se ptáte na věci který mě původně vůbec nenapadly takže zapátrám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo zkuste prijit k Dusakovi, ze chcete ze semasteru 2254.50.00 sundat kovovy tah a dat tam kaucuk, ktery ma 20mm tak toho chlapka tam klepne, kamarad to zkusil a musel bejt hodne neoblomnej aby to zkusili. Samozrejme, ze to sedelo, sice ne uplne na mililimetr, ale to spis ny vysku, protoze ta 20 kaucuk je gmt a ty jsou vyssi, ale videt to je jenom pri blizsim ohledani a vubec nicemu to nevadi - tedy az na toho pana u Dusaka :-); ja kdyz chtel kuzi na speedy tak mi nutil jenom cisla podle katalogu nic jinyho prej tam nepujde :-)

Fakt bych se divil uprave pouzdra a hodne

Upraveno uživatelem steel
Odkaz ke komentáři

jo zkuste prijit k Dusakovi, ze chcete ze semasteru 2254.50.00 sundat kovovy tah a dat tam kaucuk, ktery ma 20mm tak toho chlapka tam klepne, kamarad to zkusil a musel bejt hodne neoblomnej aby to zkusili. Samozrejme, ze to sedelo, sice ne uplne na mililimetr, ale to spis ny vysku, protoze ta 20 kaucuk je gmt a ty jsou vyssi, ale videt to je jenom pri blizsim ohledani a vubec nicemu to nevadi - tedy az na toho pana u Dusaka :-); ja kdyz chtel kuzi na speedy tak mi nutil jenom cisla podle katalogu nic jinyho prej tam nepujde :-)

Fakt bych se divil uprave pouzdra a hodne

Jasně, to je nesmysl.

Odkaz ke komentáři

Takže, zakázkový list ani nic podobného se nenašlo, tak jsem ho ukecal a on zašel dneska k Dušákovi. Tam o tom mají záznam a pamatují si je. Hodinky posílají do Švýcarska na opravu (ojetý číslice, vyleš*** a vůbec zkultivovat..), kde by měli být schopni přečíst výrobní číslo, nebo jinou jejich značku a následně by měl být vystaven i certifikát že jsou to fakt Omegy. Měli by dorazit za nějakých 14 dní tak uvidíme jak to dopadne, je to celkem napínák :thumbsup_anim:

Co se týče designu, tak po nich prý chtěl stejné jako původní, akorát na řemenu. Řekli mu že takové nejsou, on ať je nechají vyrobit a oni že teda jo, víc do toho nezasahoval. Trvalo to tři měsíce, rok 2002. Nevím jak to probíhá, ale třeba u nástrojů mají velké firmy "custom shopy" kde dělají jednak svoje top kusy, jednak různé úpravy na přání..ale to je jen můj odhad.

Přidávám fotku od korunky. Fotil sem ji už minule a přišla my nic moc, takže je pořád nic moc :)

post-8450-1253626346.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže, zakázkový list ani nic podobného se nenašlo, tak jsem ho ukecal a on zašel dneska k Dušákovi. Tam o tom mají záznam a pamatují si je. Hodinky posílají do Švýcarska na opravu (ojetý číslice, vyleš*** a vůbec zkultivovat..), kde by měli být schopni přečíst výrobní číslo, nebo jinou jejich značku a následně by měl být vystaven i certifikát že jsou to fakt Omegy. Měli by dorazit za nějakých 14 dní tak uvidíme jak to dopadne, je to celkem napínák :thumbsup_anim:

Co se týče designu, tak po nich prý chtěl stejné jako původní, akorát na řemenu. Řekli mu že takové nejsou, on ať je nechají vyrobit a oni že teda jo, víc do toho nezasahoval. Trvalo to tři měsíce, rok 2002. Nevím jak to probíhá, ale třeba u nástrojů mají velké firmy "custom shopy" kde dělají jednak svoje top kusy, jednak různé úpravy na přání..ale to je jen můj odhad.

Přidávám fotku od korunky. Fotil sem ji už minule a přišla my nic moc, takže je pořád nic moc :)

Paráda, díky za update - už ten záznam je pecka a pokud přijde certifikát z Omegy, neváhal bych vydělávat peníze na Ebay.

Odkaz ke komentáři

ta uprava musela tedy stat vic nez troje novy dohromady :-), fakt mi to prijde lehce......neuveritelny ?

Odkaz ke komentáři

ta uprava musela tedy stat vic nez troje novy dohromady :-), fakt mi to prijde lehce......neuveritelny ?

:) to zas ne, ale polovinu novejch asi jo (viz výše).. každopádně je dostal k padesátinám od ženy, tak je chtěl nosit.

No je to trochu nezvyklý, proto to sem píšu ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem koukl na zdroj a vidím že to jsou jen fotky... Každopádně je to zajímavý, protože ať jsem hledal jak jsem hledal, s řemenem jsem podobné dámské našel, ale s jinym uchycením jak už někdo psal. Tyhle mají sice mnohem širší lunetu než ty "moje" v porovnání s velikostí, ale jsou zdaleka nejpodobnější! Díííky :smile_anim:

Upraveno uživatelem Helex
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Tak to teda koukam, tohle je proste dukaz jak ma bejt, tak to asi vazne otuzeno primo Omegou.... i kdyz ref 1801.50 jsem nikde na netu nenasel...no ale asi to je fakt.

ja jsem taky googlil a nic nenasel:( zitra planuji cestu k hanakovi tady v brne, takze se na tyhle hodinky hned i poptam:) by me docela zajimala cena a eventualne termin dodani... jsou krasne:)

Odkaz ke komentáři

ja jsem taky googlil a nic nenasel:( zitra planuji cestu k hanakovi tady v brne, takze se na tyhle hodinky hned i poptam:) by me docela zajimala cena a eventualne termin dodani... jsou krasne:)

tak dnes jsem byl u hanaka, hodinky neznali, nenasli, pak jsme to resili jeste mailovo a viz nize odpoved:

Vazeny pane Kmet,

musim uznat, ze hodinky vypadaji skutecne pekne.

Model Constellation s kozenym reminkem je v katalogu Omega naposledy v roce 1995, kde jsem nasel i tento model. Tenkrát stál 33600Kč.

Z vyse uvedeneho plyne, ze jiz nelze objednat. Kdybyste chtěl postupovat jako člověk z chronomagu, pak musíte najít ref. 1500.50.00 - to je ten původní model s kovovym naramkem, ktery se samozrejme take jiz nedela.

Nejvíce se mu podobá současný De Ville - viz příloha.

s pozdravem

Dalibor Hanák

docela me zmatlo, ze udavane ref cislo od dusaka neexistuje?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...