Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno
Hezké hodinky :)

Ta malba je nějaká domácí výroba? Páčto ten tank je poněkud... narušený :)

Díky :) Hodinky nejsou bastlene ani opravovane proste zcela puvodni. Jinak se mi ten tank taky moc nezda (T34 myslim vypada trosku jinak). Jeste bych chtel dodat, ze strojek je zcela funkcni.

Odesláno

Tohle bych radsi zduraznil, protoze ta sedesatosmicka se tu mihla dvakrat. Je to kalibr 64. V jednom bazaru v Brne jsem je asi pred dvema lety videl ve chromove verzi, ale vypadaly NOS, tedy mnohem lepe nez tyto. Chteli za ne 1000 kc, tak myslim, ze by tam mohly byt dodnes... Jinak do tohoto pouzdra/ciselniku se, myslim, davaly i ty cinsky zrudnosti z poloviny devadesatych let.

Zdravím z BB,

Tento model je zvláštny práve tým, že ako jeden z mála modelov sa vyrábal s viacerými kalibrami, t.j .obaja máte pravdu, existujú s cal. 64 i s cal 68.

Aby to nebolo také jednoduché tak sa používali 2 vyhotovenia púzdier - chrómované a zlátené. A aby to bolo ešte komplikovanejšie, používali sa 3 farby ciferníkov - biely, čierny a "zlátený". Myslím, že sa vyskytujú všetky možné kombinácie, takže kaliber určíte až po otvorení "strojovne".

Pre ilustráciu posielam "hru Prim: Hádaj čo sa vo mne skrýva" ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Rozlúštenie : prvé dva cal.64 , tretie a štvrté cal.68

Odesláno

Ještě jsem narazil na podobný model, ovšem v podivném pouzdře a se stroj :P kem ZJS (made in China)

Odesláno
Ještě jsem narazil na podobný model, ovšem v podivném pouzdře a se stroj :P kem ZJS (made in China)

Zdravím,

Tiež som narazil na túto variantu, ale je už na prvý pohľad rozoznateľná,púzdro je troška odlišné tvarom, a tiež opracovaním, kvalita zvlášť ciferníka, je výrazne horšia, nehovoriac o strojčeku. A ciferník je označený MADE IN CECH REPUBLIK, čo varianty so 64 ani 68 nemajú.

Odesláno
Zdravím,

Tiež som narazil na túto variantu, ale je už na prvý pohľad rozoznateľná,púzdro je troška odlišné tvarom, a tiež opracovaním, kvalita zvlášť ciferníka, je výrazne horšia, nehovoriac o strojčeku. A ciferník je označený MADE IN CECH REPUBLIK, čo varianty so 64 ani 68 nemajú.

Máš stoprocentní pravdu. Zjistil jsem to až když jsem je položil vedle 68´ :worried_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...