Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....narazil som na aukre na toto:

http://www.aukro.cz/item735184358_waltham_...rim_sport1.html

Predavajuci tvrdi ze sa jedna o predlohu k sportom.

Mate o tom niekto bližšie informácie ?

Dík

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Žádná předloha to není, jsou si jenom trošku podobný.

Má to tam jenom proto, aby bylo víc koupěchtivých zájemců. :thumbsdown_anim:

Krome toho si myslim, ze je to skladacka. Podle me tam nepatri ty "rolex like" rucicky, ale neco tohoto typu

zdroj/source: www.ebay.comp

waldiver2.jpg

Odesláno

Nie som profi znalec ... ale mne sa vcelku dost podobaju, tie druhe mi dokonca pripomnaju SPORT 2ky, asi tym cifernikom :-).

Odesláno
Nie som profi znalec ... ale mne sa vcelku dost podobaju, tie druhe mi dokonca pripomnaju SPORT 2ky, asi tym cifernikom :-).

Jp, podobne jsou. Zkus si dat do vyhledavace na Ebay heslo "vintage diver watch" a uvidis, kolik hodinek je tam podobnych na zname znacky nebo treba na ty sporty. Ale presto si nemyslim, ze Igen je kopii techto Walthamu. Ale objevil se tu drive nazor, ze Igen jsou civilni verze Orliku, ktrere berou cast designu od Seamaster 300.

Odesláno

Tak design hodinek se asi v dané době ovlivňuje, aniž by se přímo konkrétně něco kopírovalo.

Taková auta jsou si povětšinou také dost podobná :)

Odesláno
Jp, podobne jsou. Zkus si dat do vyhledavace na Ebay heslo "vintage diver watch" a uvidis, kolik hodinek je tam podobnych na zname znacky nebo treba na ty sporty. Ale presto si nemyslim, ze Igen je kopii techto Walthamu. Ale objevil se tu drive nazor, ze Igen jsou civilni verze Orliku, ktrere berou cast designu od Seamaster 300.

Mas pravdu, je tam toho vela velmi podobneho. Inak tie Seamastery su velmi pekne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...