gougy Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Už tady proběhla Xkrát, ale ke mně domů dorazila až dnes.. Všem přeji prima víkend! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Gratuluji k novému přírůstku a těším se na společné foto s oranžovou bestií.
gougy Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Gratuluji k novému přírůstku a těším se na společné foto s oranžovou bestií. Díky, já také tenhle víkend nejedu, ale příští pátek stejně "musím" na hory, tak zpátky snad už přijedu.. Upraveno 11. září 2009 uživatelem gougy
IronMaiden Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Co je tide graph? přiliv a odliv?
Drexxy Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 jo. jen me zajima, co delaji vlastnici v cr s grafem prilivu Zatim jsem ve vane zadny vetsi efekt nevypozoroval
little_w Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 jen me zajima, co delaji vlastnici v cr s grafem prilivu Zatim jsem ve vane zadny vetsi efekt nevypozoroval v cr asi nic nenadelas. ale nelze predpokladat, ze clenove chronomagu necestuji nebo pripadne neziji i mimo cr, ze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se