Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

tak dnes se podařilo vše zkompletovat. Už dorazil i krokouš. Posuďte sami, jak to vypadá.

P.S. fotky opět stojí za starou bačkoru, takže to bude spíš ve mě a ne v rozrušení či spěchu. :)

post-1110-1257866930.jpg

post-1110-1257866937.jpg

Odesláno
Ahoj všem,

tak dnes se podařilo vše zkompletovat. Už dorazil i krokouš. Posuďte sami, jak to vypadá.

P.S. fotky opět stojí za starou bačkoru, takže to bude spíš ve mě a ne v rozrušení či spěchu. :)

Mně se někdy zdá, že kovový tah utápí hodinky, třeba takhle to cítím u bondovek a zdálo se mi to i tvých perreletů. Kůže dává hodinkám vyniknout a barevnou kombinací lze výsledek dotáhnout k dokonalosti. Tobě se to myslím povedlo. Gratuluji k jedněm z nejšmrncovnějších hodinek, co jsem na fóru viděl.

Odesláno (upraveno)
Ahoj magůrci,

tak jsem se dnes konečně dočkal. Mohu se s vámi podělit o obrovskou radost, kterou si právě prožívám. Již zhruba 6 hodin jsem šťastným majitelem Perrelet(ů).

Před "příchodem" na toto fórum jsem pokukoval po hoďkách jako TH, Omega nebo Longines, měl spoustu požadavků na své nové hodinky a pár kriterií pro konečný výběr.

Ale tak jako u některých z vás i u mě šli požadavky a kriteria do kytek ve chvíli, kdy jsem uviděl chroníčka Perrelet. :smile_anim:

Pak už jsem jen musel absolvovat muka čekání až přijdou . Ale kdo si počká, ten se dočká !!!

Přeji všem, aby se ze svých nových kousků těšili alespoň tak, jako teď já.

Můj velký dík patří Snowovi . Byl to on, kdo sem postnul Perreleťáckou turbínu a tím vláknem mě přivedl na tuto značku. DÍKY SNOW(e) .

Fotky jsou nekvalitní úměrně tomu, jak jsem rozrušen a spěchal jsem. Sorry.

Gratulacia :) Velmi tuto znacku nesledujem a co som od nej videl sa mi moc nepacilo, ale toto je bomba.

Ahoj všem,

No comment, teraz som si vsimol aj foto na kozi....BOMBA!!! :)

Upraveno uživatelem ANT
Odesláno (upraveno)

Krásný hodinky a s tím "krokoušem" je to fakt super, je to takto 100% dotažený a barevně sladěný. Gratuluji. Hlavně jde o originální hodinky, který tady (myšleno v Praze) není vidět na každým rohu jako třeba Breitlingy a jejich kopie, který nosí každej druhej taxikář a mnoho vysolárkovanej frajerů co si na něco hrajou.

Upraveno uživatelem Oris skeleton
Odesláno

jako ostatni: hodinky samy o sobe super, s timhle remenem jsou ale naprosta pecka.

na techle Perreletech se mi hrozne libi delena datumovka, posunuje cely design zase o neco dal (ja vim, neni to nic exkluzivniho pro Perrelet, ale nedela to az tak uplne kdekdo).

• po měsíci...
Návštěvník Snow
Odesláno

Teď, když jsme Perrelety trochu oprášili, musím Ti napsat, že jsou opravdu krásné a za ty peníze v každém případě stojí !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...