Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Hoj, jen bych rychle potřeboval vědět, kde bych mohl objednat safírové sklíčko do Hamilton X-Wind a druhej, jak odstranit mlhu z 50m WR hodinek. Díkec. Milisák.

Sklo můžeš zkusit objednat na adrese :

Hodinářský servis Hybernia

Přístavní 1363/1

17000 Praha 7

tel 266316854

GSM 602321242

Druhé pochopitelně nevím, jsem lempl.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Sklo můžeš zkusit objednat na adrese :

Hodinářský servis Hybernia

Přístavní 1363/1

17000 Praha 7

tel 266316854

GSM 602321242

Druhé pochopitelně nevím, jsem lempl.

Zimníku dík, to já taky. :)

Odesláno
Mlha, mlha... já odtranil mlhu z Primek tak, že jsem je otevřel a slabě vyfénoval.

A vycuknuls strojek nebo jsi tam jen fučel zvrchu?

na mlhu je dobrej ceresit prej se to dává i do primek

Hele to fakt myslíš tam tu sračku nastříkat???

Odesláno

Ja bych je asi odnesl k hodinari... At to vysusi v profi prostredi a zaroven se podivaji, co se tam uvnitr vsechno stalo. Ale nevim, co to je za hodinky, jestli napriklad kuryr poslany s nimi nekam po praze neni drazsi nez ony...

Odesláno

1 verze- vytáhni co nejvíce korunku a hodinky postav na bok, korunkou nahoru, nejlépe na vyhřátou podložku. Funguje spolehlivě a rychle, když nemáš otvírák a hodinky nemají příliš rafinovaně těsněnou korunku.

2 verze- otevři pouzdro a hodinky opět postav na bok, v lepším případě sundej korunku a stroj vyjmi z pouzdra

Pomoc v podobě fénu je v bezprašném prostředí žádoucí.

Dostala li se do nich slaná voda, najdi nejbližší popelnici, tu otevři a zkus se do ní z pětimetrové vzdálenosti hodinkami trefit, je to dobrá zábava.....

Odesláno (upraveno)

Vysoušení hodinek - vyndej strojek a dej je pod lampu, žárovka hezky hřeje.

K těm Hamiltonům - jaký průměr má to sklíčko? Díky.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník YPO
Odesláno
Pánové díky, vyzkouším a dám vědět. Jinak sklíčko už je na cestě, pro info: cena 1790,-Kč.

ukážeš nám to rozbitý ? :)

Odesláno
ukážeš nám to rozbitý ? :)

Žádný rozbitý není, jen se mě nechce dělat něco nadvakrát. Chci jen udělat tuning ala Baker, tzn. sklíčko s antireflexem na své X-Windy.

Návštěvník YPO
Odesláno
Žádný rozbitý není, jen se mě nechce dělat něco nadvakrát. Chci jen udělat tuning ala Baker, tzn. sklíčko s antireflexem na své X-Windy.

aha - to mě zajímá, pak se pochlub - i když u tebe to je na pět let,snad se toho dožiju :)

Odesláno
aha - to mě zajímá, pak se pochlub - i když u tebe to je na pět let,snad se toho dožiju :)

Nojo, no, na některý projekty jsem holt pomalejší. Zas mě de dobře ten alkoholismus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...