Elvenking Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Ahoj, tak nějak převaluju myšlenku koncertu art rockové skupiny YES v Olomouci (29.10.). Jsem z Prahy a nechci se ještě tu noc vracet zpátky. Nevíte o nějakém ubytování v Olmiku? Michal
notabene Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Ahoj, tak nějak převaluju myšlenku koncertu art rockové skupiny YES v Olomouci (29.10.). Jsem z Prahy a nechci se ještě tu noc vracet zpátky. Nevíte o nějakém ubytování v Olmiku? Michal Nejlevněji koleje.
Elvenking Odesláno 16. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Nejlevněji koleje. No joo To mne vubec nenapadlo. Jen se obavam ze uz to bude obsazene. Ten koncert se kona primo v nejake hale Univerzity Palackeho. ...takze asi mnoho ucastniku bude chtit chrnet tam. Nebo to je na jinem konci mesta?
notabene Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 No joo To mne vubec nenapadlo. Jen se obavam ze uz to bude obsazene. Ten koncert se kona primo v nejake hale Univerzity Palackeho. ...takze asi mnoho ucastniku bude chtit chrnet tam. Nebo to je na jinem konci mesta? Olomouc je malá a taxíky levné. Koleje mají určitě kapacitu volnou pro ubytování typu co hledáš. Jinak hala UP je od kolejí kousek.
Horhe Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 v olomouci jsem zatim spal na 3 místech, hotel Gól, podle aktuálních fotek to tam nevypadá tak strašně jak před dvouma rokama, je to snad přímo pod tribunama stadionu, ubytování levné, v koupelně plíseň až ke stropu - na recepci je cca v 1.8m metrové výšce ryska, kde byla při povodních voda, pak jsm byl v hotelu sigma, celkem to šlo, akorát z piva dole v restauraci jsem měl sr**ku jak řemen, naposledy jsme byli v penzionu u Dómu a tam to bylo vopravdu fajn, čistý, pěkný, klídek, a byli jsme tam úplně sami..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se