Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím o pomoc s výběrem hodinek. :helpsmilie:

Již půl roku procházím zde fórum, abych si vybral hodinky, ale marně. Postupem čtení a čtení jsem se nejprve z quartz rozhodl jít do automatu, dále dvakrát zvýšil limit a stále a stále přibývalo mých požadavků na mé První hodinky, které by měly být dokonalé (taktéž jsem se dočetl, že takové neexistují a že bych si jich spíše měl koupit víc ). Našel jsem zde spoustu náádherných Hodinek s nádhernými cenami, pro mě nedostupné. Každopádně bych vás chtěl poprosit o pomoc s výběrem. Hodinky jsem nikdy nenosil a o to je to pro mě složitější zdali je dokážu vůbec nosit. Jednalo by se o dárek od rodičů k mé promoci a měl by to být takový ten předmět na který je člověk hrdý a bude ho dlouho užívat. Představu mám:

Cena: kolem 10 000kč takže max. do 15 000kč

Automat, safírové sklíčko

Strašně rád bych chtěl tritiové trubice

Otočnou lunetku (nechci tachymetr)

Za datum a den bych se nezlobil

WR nad 50m, ale spíš 100m

No a obvod mé ruky je 16cm takže tak průměr hodinek kolem 40mm.

Vzhled decentní a měly by něco vydržet i když se k nim budu chovat veeelice moc slušně.

Moc všem děkuji

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Revue Thommen Automatik Piloten Chronograph

Revue Thommen Automatik Piloten Chronograph nebudou pro Tebe už nepřehledné ?

Revue Thommen Airspeed Automatik Chrono měl jsem skoro stejné, na ruce vypadaly elegantně

Revue Thommen Automatik Taucher Chronograph

Revue Thommen Pilot Pro Automatikchronograph tyhle jsou také fajn

Všechny hodinky jsou Německa od prověřeného obchodníka z Hamburgu. Hodinky jsem od něho kupoval a byl bezproblémový. Při nákupu jsem narazil na malý problém v názvu modelu. Vše promtně vysvětlil a na omluvu poslal zdarma motýlkovou sponu na kožený řemínek, měl jsem je totiž na kůži s obyčejnou sponou. To potěší.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Prosím o pomoc s výběrem hodinek. :helpsmilie:

Již půl roku procházím zde fórum, abych si vybral hodinky, ale marně. Postupem čtení a čtení jsem se nejprve z quartz rozhodl jít do automatu, dále dvakrát zvýšil limit a stále a stále přibývalo mých požadavků na mé První hodinky, které by měly být dokonalé (taktéž jsem se dočetl, že takové neexistují a že bych si jich spíše měl koupit víc ). Našel jsem zde spoustu náádherných Hodinek s nádhernými cenami, pro mě nedostupné. Každopádně bych vás chtěl poprosit o pomoc s výběrem. Hodinky jsem nikdy nenosil a o to je to pro mě složitější zdali je dokážu vůbec nosit. Jednalo by se o dárek od rodičů k mé promoci a měl by to být takový ten předmět na který je člověk hrdý a bude ho dlouho užívat. Představu mám:

Cena: kolem 10 000kč takže max. do 15 000kč

Automat, safírové sklíčko

Strašně rád bych chtěl tritiové trubice

Otočnou lunetku (nechci tachymetr)

Za datum a den bych se nezlobil

WR nad 50m, ale spíš 100m

No a obvod mé ruky je 16cm takže tak průměr hodinek kolem 40mm.

Vzhled decentní a měly by něco vydržet i když se k nim budu chovat veeelice moc slušně.

Moc všem děkuji

Ahoj,

diky kibimu jsem se rozhodnul pro GSAR - Marathony a musim rict, ze jsem kazdym dnem nadsenejsi. Automat, tritium, safir, super vzhled. a WR300m

t.

Odesláno (upraveno)

Co jsem se všude zatim koukal tak ty Marathon GSAR prodávají jen s tím nápisem U.S Government a ten nápis bych tam vážně nechtěl.. pokud můžu poprosit rád bych si je u někoho vyzkoušel zdali nejsou moc velký. Někde v Praze, děkuji

Vím že tuto otázku tady nemáte rádi Ale jaká je jejich přesnost?

Upraveno uživatelem mikrocastice
Odesláno
Co jsem se všude zatim koukal tak ty Marathon GSAR prodávají jen s tím nápisem U.S Government a ten nápis bych tam vážně nechtěl.. pokud můžu poprosit rád bych si je u někoho vyzkoušel zdali nejsou moc velký. Někde v Praze, děkuji

Vím že tuto otázku tady nemáte rádi Ale jaká je jejich přesnost?

No, ja jsem je prave s napisem U.S. Government chtel ;) Presnost jsem meril pdoel svych gecek a musim rict, ze je sice +12 s/24 hodin presne - nekolikrat mereno, ale to mi nijak nevadi, ba naopak, jednou za par dni upravim cas a je to.

Pokud chces, zkus se zeptat tady: maxmadco@comcast.net, typek se jmenuje Jim Madrid a mam od nej prave GSARy, treba ma nejake bez toho napisu. Je dost seriozni, vsechno dodrzel dle dohody a hodinky prisly ca. za 7-8 dni az z Californie. Jinak GSARy bych ti klidne ukazal na zkuseni, ale nejsem z Prahy ;( Tak snad nekdo jiny...

t.

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale na tvůj popis mi sedí Trasser classic auto jako prdel na hrnec ...

40 mm se safírem a tritiem, wr 200m se švýcarskou etou a do ceny 10 - 15 k se budeš taky np vejít ...

post-4275-1253256640.jpg

post-4275-1253256655.jpg

Odesláno (upraveno)
@ abbot: ty se mi taky moc líbily, ale už se neprodávají (škoda že nemají tu otočnou lunetku). Nehodlá trasser mít nějakou novou kolekci s automatem? dííky

chce to jen trochu hledat ... ebay

nebo bych zkusil tady a urcite budou na dalsim milionu mist, pred cca mesicem nekdo prodaval na wus kolem 300 usd uplne novy s kompletni zarukou atd... Nic proti chronoshopu, kterej je super a má i dobrý ceny, ale neznamená to, že když už je nemá kubson, tak nikde jinde na světe nejsou ...

Upraveno uživatelem abbot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...