Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Díky všem a dávejte na sebe bacha. Nejhorší na tom je, že situacích kdy by člověk očekával, že se to může stát tak tělo vydží a takováhle blbost mě zlikviduje. Blbý je, že teď mi nezbývá nic jiného, než se válet, aby se to hojilo, kdyby to šlo nějak popohnat cvičením, nebo tak něco. :sad01_anim:

Snow díky, přeju, aby jsi se dal do pořádku a třeba jsme si spolu někdy zalyžovali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážení kolegové lyžaři, včera odpoledne jsem ukončil letošní lyžařskou sezonu. Utrženej boční vaz na koleně. Ještě, že jsem toho dost najezdil alespoň na podzim na ledovcích, ale stejně už mám absťák. Měsíc a půl koleno v sádře a potom rehabilitace. Už se těším na léto na kolo. Největší sranda je, že to byl takovej blbej nevinnej pád na bok v malé rychlosti a když jsem se za jízdy zvedal, tak mě kopla nečekaně malá boule a bylo hototvo. Je to otrava, při všech vylomeninách co na lyžích vyvádím, tak že takhle ukončím sezónu, to jsem nečekal. :crying_anim: Tak jezděte opatrně. SKOL.

Ještě musím dodat, aby to nebylo všechno, tak dneska dopedne zazvonil pošťák a přinesl mi velký balík z Německa, nový servisní přenosný stolek, upínáky, závodní vosky ostřiče a leštičky hran atd. To je ironie osudu, teď se s tím mužu leda pomazlit. :sad01_anim:

naopak si nemoc můžeš spříjemnit servissováním.

Ne vážně brzo se uzdrav ať ještě stihneš jarní lyžovačku:)

Odkaz ke komentáři

naopak si nemoc můžeš spříjemnit servissováním.

Ne vážně brzo se uzdrav ať ještě stihneš jarní lyžovačku:)

Kéž by se mi podařilo se ještě na jaře trochu sklouznout, ale moc s tím nepočítám. V létě je to na ledovci na houby, to už jsem zkoušel, takže snad na podzim už to půjde. Začnu asi tradičně mým oblíbeným obřákem, uvidím co koleno a potom začnu pomaličku přidávat skoky. Když to nepůjde tak se na to vyprdnu a budu jezdit jenom pro radost a sem tam nějaký otevřený závod pro věřejnost, stejně už jsem asi nejstarší na ČP, budu dělat synkovi servismana a kibicovat jak má jezdit. :smile_anim:

Máš pravdu asi budu v létě voskovat a napouštět skluznice, aby to na podzim pořádně jelo.

Zrovna včera mi říkal kamarád, že v létě volal Šáfovi ( Zdeněk Šafář) a ten akorát voskoval lyže. Fakt je, že jsem to do teď docela flákal, nejradši mám led, když to jede i bez mazání, tak si to vynahradím.

Odkaz ke komentáři

Kéž by se mi podařilo se ještě na jaře trochu sklouznout, ale moc s tím nepočítám. V létě je to na ledovci na houby, to už jsem zkoušel, takže snad na podzim už to půjde. Začnu asi tradičně mým oblíbeným obřákem, uvidím co koleno a potom začnu pomaličku přidávat skoky. Když to nepůjde tak se na to vyprdnu a budu jezdit jenom pro radost a sem tam nějaký otevřený závod pro věřejnost, stejně už jsem asi nejstarší na ČP, budu dělat synkovi servismana a kibicovat jak má jezdit. :smile_anim:

Máš pravdu asi budu v létě voskovat a napouštět skluznice, aby to na podzim pořádně jelo.

Zrovna včera mi říkal kamarád, že v létě volal Šáfovi ( Zdeněk Šafář) a ten akorát voskoval lyže. Fakt je, že jsem to do teď docela flákal, nejradši mám led, když to jede i bez mazání, tak si to vynahradím.

No když jsem byl loni na školení od swixu a slyšel jsem kolikrát napouští skluznici na závodních lyží tak je to neverending story:)

jezdil jsem dřív v létě na tux ale jen jako zpestření na dva dny protože pořádná lyžovačka to není:(

Odkaz ke komentáři

Pěkný, ty jsi tam byl? Já jsem ležel zase celý den s nohou nahoře střídavě u televize a počítače. Neskutečná otrava. Samozřejmě jsem obřák sledoval. Kolik mají ženy poloměr obřaček podle FIS, ty budou mít určitě menší než 27m, hádám 23 nebo 24m ?

Odkaz ke komentáři

Jo jo byl, mám to z Plzně kousek tak jsem spojil koukačku s lyžovačkou.Normálně tam ale jezdím přes týden, to tam není tolik lidí.:)ta noha je otrava, taky jsem takhle skončil jednu zimu:(dámské fis jsou minimálně 23 m což mají skoro všechny:)

Ve středu jedu na ispo do mnichova tak tě vyfotím nové kolekce na příští rok

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Hele, to mi je vyfoť také, moc prosím. Zajímá mě hlavně Blizzard, Dynastar. Elan a Stöckli. Kdyby si nestíhal tak jen Dynastar a Elan. Pořád si myslím, že se na ty prkna ještě postavím a rád bych si koupil nějaká nová. DÍKY !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Do Bogneru ? Není to jen bublina ???

Edit - jestli budu moct lyžovat, tak se převléknu tak do Vuarnetu.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Do Bogneru ? Není to jen bublina ???

Edit - jestli budu moct lyžovat, tak se převléknu tak do Vuarnetu.

Asi je ale krásná:)ale soudně myslím že je to ted jen modní a brzo to opadne ale uvidíme, ale nějak se mi to začlo líbit:)

Testoval jsem teď náš celostrečový komplet na next year a byl jsem hodně spokojenej.Opravdu velký krok dopředu.

Dynastary jsem už viděl, obřačka a slalomka se mi vyloženě nelíbí ale jinak je kolekce perfektní a je tam i nová řada ale z hlavy už nevím jak se jmenuje.

Všechny firmy tam mají rockrovou řadu tak jsem zvědavej jak se to chytne:)

Vyfotím vše a pošlu jinak štekl mi taky moc zajímá:)

Odkaz ke komentáři

Jo jo byl, mám to z Plzně kousek tak jsem spojil koukačku s lyžovačkou.Normálně tam ale jezdím přes týden, to tam není tolik lidí.:)ta noha je otrava, taky jsem takhle skončil jednu zimu:(dámské fis jsou minimálně 23 m což mají skoro všechny:)

Ve středu jedu na ispo do mnichova tak tě vyfotím nové kolekce na příští rok

Ok, to budu rád. Kromě dalších mám dvoje fis obřačky letošní model a jsou ještě ve slušném stavu, ty na příští rok už mi nabízeli, je tam trochu jiný design ( víc černé barvy a jenom jeden odstín zelené, jinak to samé).

Přemýšlel jsem ale, že jsou docela dost tvrdé a nevím, jak to příští sezonu s tí kolenem utáhnu. Kdyby jsi se mi podíval po nějakých fis obřačkách, měkčích, točivějších a samozřejmě co nejrychlejších :smile_anim: budu moc rád. Vím, že salomony jsou docela měkký, fišer má hodně tvrdou lyži, atomic není točivá lyže a elany jsou také dost tvrdé o ostatních přehled nemám.

Odkaz ke komentáři

to Foxík 28 : Ještě mě napadlo, že tě poprosím, aby jsi se podíval, jestli někdo chystá na příští rok nějaké závodní speciálky na skicross. Jeden čas je dělal Atomic, měly poloměr 26m, trochu měkčí špičku, aby byly točivější a jinak popsané, jinak to byly vpodstatě fisové obřačky. ( nemyslím komerční race sx, těch je spousta, ale jezdit se na nich nedá.) Díky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Ten neděláme:(ani nevím jestli ho sem někdo dováží.Chceš mít komplet s brýlema a hodinkama od jedné značky?

Ne, kdepak. Stačila by mi pouze bunda, v kompletu včetně brýlí a hodinek bych si připadal poněkud nepatřičně :worried_anim: . Nebál bych se říct, že příliš snobsky.

snow,dali

jasně píšu si a kouknu na to:)

Děkuji moc. Už se těším, obzvláště na Elan, Dali s Lolohem mě nakazili.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Jo hochu já jsem přesně před 33 lety na Elankách závodil, takže to můžeme nazvat návrat ke kořenům nebo kruh se uzavírá :D. Ale nebudu předbíhat, bůhví co bude příští sezónu, taky můžu zase pro změnu zůstat sedět doma na prdeli.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...