Blekota Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 (upraveno) hosi vie niekto poradit kde a za aku cenu sa daju zohnat? ebay je beznadejny a nic ine ma nenapada... http://www.gemday.com/item1114.htm Upraveno 28. září 2009 uživatelem Blekota
abbot Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Odesláno 28. září 2009 hosi vie niekto poradit kde a za aku cenu sa daju zohnat? ebay je beznadejny a nic ine ma nenapada... http://www.gemday.com/item1114.htm Co třeba tady ale připrav se na to, že si za ně každej nechá velice slušně zaplatit, když už jsou vyprodaný ... a stejně tak věřim, že se po světě najde spousta magorů co jim za to ty peníze daj
NIGHTinGALE Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 ja som potom jeden z nich Ale ne, nejsi magor. A pokud snad ano, tak jen hodně hodně malej. Ony totiž byly dvě verze - ta ze tvého obrázku byla obyčejnější, levná a sehnat ještě občas jde. Ale pokud bys byl echt velkej magor, tak půjdeš do téhle limitky, to bylo teprve žrádlo. Ale tu už asi nezaplatíš a ani neseženeš. Já ji sháněl asi rok a narazil jsem jen na jedinou nabídku, byla hrubě přes 1.000 dolarů a hodinky zmizely během hodiny. Takže jsem ani nemusel přemýšlet, jestli jsem takovej vůl, abych to za ně dal. Byly hned pryč.
gougy Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Ale ne, nejsi magor. A pokud snad ano, tak jen hodně hodně malej. Ony totiž byly dvě verze - ta ze tvého obrázku byla obyčejnější, levná a sehnat ještě občas jde. Ale pokud bys byl echt velkej magor, tak půjdeš do téhle limitky, to bylo teprve žrádlo. Ale tu už asi nezaplatíš a ani neseženeš. Já ji sháněl asi rok a narazil jsem jen na jedinou nabídku, byla hrubě přes 1.000 dolarů a hodinky zmizely během hodiny. Takže jsem ani nemusel přemýšlet, jestli jsem takovej vůl, abych to za ně dal. Byly hned pryč. Sranda je, že v roce 2001 byly někde neprodejné (samozřejmě ta nelimitka i když i ta je jistě limitovaná za tuším něco kolem 500dolarů, konkrétně v Tel Avivu v obchoďáku na Ben Gurion) hezky dlouho.
petpel Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 http://cgi.ebay.de/SEIKO-Final-Fantasy-Uhr...id=p3286.c0.m14
Baker Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Pokud je koupis, docela by me zajimala nejaka recenze.
Gilius Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Pokud je koupis, docela by me zajimala nejaka recenze. nejen Tebe......
Blekota Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 mojej zene sa strasne pacia tak som jej chcel urobit na vianoce radost no 1000? je dost za plast. digi
Gilius Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 tohle nejsou obyčejné plastové digi.......
Blekota Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 (upraveno) tohle nejsou obyčejné plastové digi....... ja viem ze nie su je urcite super pocit ked vies ze nikoho v republike s tym istym na ruke nestretnes.. no po precitani review na nemeckom fore som trochu zmenil nazor.. sa tam stazovali dvaja ze praskol remen - jednemu pri lyzovacke a druhemu tiez pri zime ked skrabal zamrznute okno - takze asi ta guma z ktorej je remen urobeny nezvladava moc chlad.. a nahradny nezohnali Upraveno 18. října 2009 uživatelem Blekota
Gilius Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 ony to nejsou moc hodinky na běžné nošení.....je to celkem vychytaná limitka,spíše pro sběratele....
Návštěvník Snow Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 to Gilius - z jakého materiálu je pouzdro tohoto modelu ? Předpokládám že kov.
Blekota Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 (upraveno) su tam dva modeli.. puzdro oba ocel/plast.. spodny ma ale remen gumovy.. Upraveno 18. října 2009 uživatelem Blekota
NIGHTinGALE Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 sa tam stazovali dvaja ze praskol remen - jednemu pri lyzovacke a druhemu tiez pri zime ked skrabal zamrznute okno - takze asi ta guma z ktorej je remen urobeny nezvladava moc chlad.. a nahradny nezohnali Ono se stačí mrknout na ebay na jeté G-Shocky - je tam docela dost kousků s prasklým uchycením řemene. Prostě plast je plast a pokud nějakej čičmunda tahá designové digitálky či digi fotokompakt do mrazu, tak se nemůže divit, že vybitá baterka je občas tím nejmenším zlem.
Blekota Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 veru plast je svina.. ja som na lyzovacke ked som sedel na vleku ktory nas bral hore urobil z mojej nokie9500 2 kusy ked som si chcel pozriet ake bude pocasie
afrikab Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 veru plast je svina.. ja som na lyzovacke ked som sedel na vleku ktory nas bral hore urobil z mojej nokie9500 2 kusy ked som si chcel pozriet ake bude pocasie U tehle prisernosti me to ani neprekvapuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se