Přejít na obsah

Kde kupit SEIKO "Final Fantasy" Collector's Edition Watch?

Doporučené příspěvky

Odesláno
hosi vie niekto poradit kde a za aku cenu sa daju zohnat? ebay je beznadejny a nic ine ma nenapada...

http://www.gemday.com/item1114.htm

Co třeba tady ale připrav se na to, že si za ně každej nechá velice slušně zaplatit, když už jsou vyprodaný ... a stejně tak věřim, že se po světě najde spousta magorů co jim za to ty peníze daj :suicide_anim:

Odesláno
ja som potom jeden z nich

Ale ne, nejsi magor. A pokud snad ano, tak jen hodně hodně malej.

Ony totiž byly dvě verze - ta ze tvého obrázku byla obyčejnější, levná a sehnat ještě občas jde.

Ale pokud bys byl echt velkej magor, tak půjdeš do téhle limitky, to bylo teprve žrádlo. Ale tu už asi nezaplatíš a ani neseženeš.

Já ji sháněl asi rok a narazil jsem jen na jedinou nabídku, byla hrubě přes 1.000 dolarů a hodinky zmizely během hodiny. Takže jsem ani nemusel přemýšlet, jestli jsem takovej vůl, abych to za ně dal. Byly hned pryč.

post-1118-1254741731.jpg

Odesláno
Ale ne, nejsi magor. A pokud snad ano, tak jen hodně hodně malej.

Ony totiž byly dvě verze - ta ze tvého obrázku byla obyčejnější, levná a sehnat ještě občas jde.

Ale pokud bys byl echt velkej magor, tak půjdeš do téhle limitky, to bylo teprve žrádlo. Ale tu už asi nezaplatíš a ani neseženeš.

Já ji sháněl asi rok a narazil jsem jen na jedinou nabídku, byla hrubě přes 1.000 dolarů a hodinky zmizely během hodiny. Takže jsem ani nemusel přemýšlet, jestli jsem takovej vůl, abych to za ně dal. Byly hned pryč.

Sranda je, že v roce 2001 byly někde neprodejné (samozřejmě ta nelimitka i když i ta je jistě limitovaná za tuším něco kolem 500dolarů, konkrétně v Tel Avivu v obchoďáku na Ben Gurion) hezky dlouho.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
tohle nejsou obyčejné plastové digi.......

ja viem ze nie su :)

je urcite super pocit ked vies ze nikoho v republike s tym istym na ruke nestretnes.. no po precitani review na nemeckom fore som trochu zmenil nazor.. sa tam stazovali dvaja ze praskol remen - jednemu pri lyzovacke a druhemu tiez pri zime ked skrabal zamrznute okno - takze asi ta guma z ktorej je remen urobeny nezvladava moc chlad.. :) a nahradny nezohnali :)

Upraveno uživatelem Blekota
Odesláno (upraveno)

su tam dva modeli.. puzdro oba ocel/plast.. spodny ma ale remen gumovy..

Upraveno uživatelem Blekota
Odesláno
sa tam stazovali dvaja ze praskol remen - jednemu pri lyzovacke a druhemu tiez pri zime ked skrabal zamrznute okno - takze asi ta guma z ktorej je remen urobeny nezvladava moc chlad.. :) a nahradny nezohnali :)

Ono se stačí mrknout na ebay na jeté G-Shocky - je tam docela dost kousků s prasklým uchycením řemene.

Prostě plast je plast a pokud nějakej čičmunda tahá designové digitálky či digi fotokompakt do mrazu, tak se nemůže divit, že vybitá baterka je občas tím nejmenším zlem.

Odesláno

veru plast je svina.. ja som na lyzovacke ked som sedel na vleku ktory nas bral hore urobil z mojej nokie9500 2 kusy ked som si chcel pozriet ake bude pocasie :)

Odesláno
veru plast je svina.. ja som na lyzovacke ked som sedel na vleku ktory nas bral hore urobil z mojej nokie9500 2 kusy ked som si chcel pozriet ake bude pocasie :)

U tehle prisernosti me to ani neprekvapuje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...