polda.p Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 TUTIMA-1-MChZ-SOVIET-AIR-FORCE-PILOTS-CHRONOGRAPH-WATCH dávám sem odkaz na hodinky na které jsem při "lovu" STREL narazil. Přijde mi to jako pěkná pastička na kavku za 2000,-dolarů. Ptám se znalých jako je třeba Afrikab, jsou pravé nebo je to podvrh? Tento prodejce má ve svém repertoáru pár "perel" i s pohádkou o původu.....
chandler Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 TUTIMA-1-MChZ-SOVIET-AIR-FORCE-PILOTS-CHRONOGRAPH-WATCH dávám sem odkaz na hodinky na které jsem při "lovu" STREL narazil. Přijde mi to jako pěkná pastička na kavku za 2000,-dolarů. Ptám se znalých jako je třeba Afrikab, jsou pravé nebo je to podvrh? Tento prodejce má ve svém repertoáru pár "perel" i s pohádkou o původu..... no nevim vypadaj autenticky, z fotek se to tezko pozna ale za dva tacy bych je asi na ebay nekoupil i kdyby byla pohadka jakakoli... Chandler
afrikab Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Jojo, Kirov (1st Moscow Watch Factory) takove hodinky skutecne vyrabel. Z fabriky Glashütte si totiz po valce "vypujcili" prislusne stroje a nekdy kolem roku 1949 uz vyrabeli vlastni. Ale moc se jich nedochovalo. Stejne jako puvodnich Tutima, leteckych chronografu oblibenych u pilotu Luftwaffe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Rozhodne by v zadne sbirce ostudu neudelaly. I kdyz ta cena je docela vysoka.
polda.p Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Dík za osvětlení, prostě se mi to nezdálo. Zrovna mě svrbí prsty na klávesnici jestli přihodit ..... Stará mě zabije.....
instant Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 V tejto databaze su s id 0199, ked tak letmo pozeram. alebo si daj vyselektovat chronografy a su na strane 4 (z 10). link na hlavnu stranku http://www.ussrtime.com/ - zatial ma nikdy nesklamala
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se