siwi Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 siwi : pěkný Bavoráček . Doufám , že to není poslední Maisto 1:18 , co nám nafotíš ? Až budu zítra v kanclu , mám tam 2x Smart 1:18 od Kyosho , tak je cvaknu . Bohužel... Nic dalšího od Maista už nemám Na Smarty se už moc těším. Vojto, moc hezké fotky, docela dobrý zpracování na Maistro. Díky, ejvide. Osmnáctiny od téhle firmy mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Tak přidám slíbené Smarty 1:18 od Kyosho . První je ForFour , v interiéru se dají různě sklápět sedačky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Moc pěkný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Jj , dík , Kyosho docela umí . Ale jinak ty osmnáctiny nesbírám , všechny jsem koupil teď už staršímu synovi , když byl malý , tahle velikost byla ideální na hraní . A druhý kousek je klasický Smart , cabrio , starší generace . Zajímavý je tím , že má výměnné panely , nárazníky , takže se dá různě barevně kombinovat .To kluka dost bavilo , a kupodivu to Smart přežil bez újmy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Tak ty výměnné paneky mě dostaly! Ani jsem netušil, že někdo něco takového vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Já to taky nevěděl , náhodou jsem ho zahlédl ve vitríně na Chodově u MBenz , měli ho ve výprodeji , tak jsem ho vzal . Ale je to tak 6 let zpět , takže už si něco užil , ale drží . Jak jsi psal o zlepšení u Norev , tak to šli kvalitou určitě nahoru , ale podvozky mají dost hrozný . Na Audi A4 kabrioletu je to dost vidět , to je lepší snad neotáčet . Ale brýle do loketní opěrky dají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Podvozky byly vždycky slabou stránkou Norevu. Dobře si vzpomínám, že ten Citroen Visa měl jenom takovou plastovou desku s nápisy. Nebyl tam ani náznak podvozkových skupin nebo výfuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 No právě , podvozek je slabina .A protože ta cenová politika Norevu u modelů 1:43 je jaká je , na úrovni Minichamps , tak se je snažím obcházet obloukem . Siwi , doufám , že něco vyfotíš a přihodíš nám to sem , aby bylo na co koukat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 (upraveno) To docela nerad slyším. Vždycky, když jedu do Peugeotu měnit gumy, kokám tam na modýlky. Mají tam právě Norevy. A vždycky si říkám, že něco koupím. Jenže nakonec mě vždy odradí právě ty ceny. Nafoceno mám. Co třeba tahle Renaultka? (Minichamps 1/43) Upraveno 10. dubna 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 pěkný Renault Fuego, docela slušný model, ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Moc pěkný Renault , měl takové zvláštně úzké sedačky , anatomy . Když jsem ho v dětství vídal na ulici , tak se mi nikdy nelíbil , ale teď už je to moc pěkný veterán . Našel jsem taky něco od Schabak , jediný můj kousek , BMW Z1 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 I mně se dnes líbí auta, která jsem v dětství považoval za nezajímavá a příliš nová. Ten Schabak... - já ti nevím. Vidím správně, že ty zadní světla nejsou průhledný? Že je to plný plast pouze v červené barvě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 siwi : No to vidíš správně , že nejsou průhledný , protože když jsem ho dostal , což už je pěkně let zpátky , tak jsem je natřel Revellkama . Ale teď už nevím proč , musím ho najít někde na netu , jak původně vypadal . Jestli tam bylo červené průhledné plast.světlo nebo co tam bylo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Možná tam byly ty světla jenom naznačený prolisem, ne? Ale to nevypadá. Budou tam vsazený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Máš pravdu , jsou tam normálně vsazené plastikové průhledné , už jsem si to našel . A nevypadají tak hrozně , takže nevím , proč jsem je nabarvil Takhle to vypadá , foto je z google . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Jo, to vypadá mnohem líp. Jsem se divil, že by takováhle firma svůj model tímhle zkazila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 No jo no , tak jsem si ho zkazil sám . Když jsem to hledal a našel , tak jsem si hned říkal , co mě tenkrát k tomu vedlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 No jo no , tak jsem si ho zkazil sám . Když jsem to hledal a našel , tak jsem si hned říkal , co mě tenkrát k tomu vedlo .no byl jsi prostě mladý nerozvážný tuner......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Když si vzpomenu, jak jsem se jako dítě choval k plastovým modelům od Igry. Takové byly krásné a já ulámal, co šlo. Bych si nafackoval. Taková to dnes mohla být krásná sbírečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 mondeo2 : mladej a blbej , klasika siwi : tak na ty plast.veterány od Igry si taky pamatuju , vím , že mi je otec nechtěl půjčovat .Ale kde skončili , když jsem mu je nezničil , tak to nevím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se