Murphy97 Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 ano, Sharan... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Murphy97: tak už si to blbě pamatuju , nemám Alhambru, ale tenhle úplně stejný Sharan jako ty . Do deštivého dne něco ze slunečné Itálie , 1:43 , výrobce no name , Ferrari 250GT California a od IXO Enzo Ferrari . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Krom jiných včerejších přírůstků do sbírky, které už tu foto mají a z kterých mám radost , jsem v bazaru objevil tenhle krásný Peugeot coupé V6 od Solida .Krásná stará práce Made in France Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Furt samý divný auta, to nemáte něco pořádného? 1:43 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1:18 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nebo alespoň poctivého itala 1:43 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Parádní Manta , konečně jsi jí pěkně nafotil . Ta druhá má zajímavé potahy sedaček . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 To jsou recaro standardně dodávané pouze do modelu manta/ascona 400. Mám je i v reálném autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 moc hezký, Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Tak co pánové najdete pod stromkem nějaký nový kousek ? Nedávno jsem sbírku obohatil o Octavii III. combi od abrexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Valderek : pod stromkem snad něco do sbírky bude , mám takový tušení . A kde je fotka Octavie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Asi nedorazi primo pod stromecek, ale dospelemu brachovi jsem objednal mladsiho, jako by mu z perdylky vypadnul. Pochlubim se, az ho budu mit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Já pod stromečkem nějaké to autíčko najdu zcela určitě. V týdnu byla manželka ve FoxToys a tam ponožky neprodávaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 siwi - - - ty se máš ) já doufám, že něco taky nandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Valderek: Určitě najdeš. Osobně se už moc těším, až se tu začnou objevovat fotky nových přírůstků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Jen taková zajímavost , funkční , řekl bych nepoužité . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Věru zajímavá IGLA Tohle jsem nikdy neviděl. Ta točna s ramenem se nějak ovládá, že má zespoda ozubení? A co to tam vzadu čouhá, klika na ovládání toho ramene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 siwi : horní klička by měla ovládat lano s hákem , ta čouhající dlouhá tyčka točnu a ještě je k tomu klíček na natahování , ten je z boku . Docela mě zaujal ten nepoužitý stav . A něco od Herpa , 1:87 , bazarové auta Mercedes , třeba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Díky za osvětu. Jak říkám, tuhle hračku jsem nikdy neviděl. A tahač s Mercedesy je jako živej. Herpu mám obecně hodně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Já jsem taky o Igla neměl moc tušení , IGRA jo , ale Igla ? Ještě tam mají schovaný pod pultem osvětlovací automobil , taky super stav , až budu mít čas , tak ho nafotím . Něco od nich koupil majitel muzea hraček , resp. muzeum autíček Příseka , ale tyhle tam ještě mají , že už je tam v expozici snad má . Herpě jsem se dost aktivně věnoval , je skladná , takže šla dobře hromadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ještě Herpa 1:87 , Mercedes Benz 124 a jeho varianty . A jeden reklamní obrázek . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 1:87 je na mě moc malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se