Valderek Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Ja mam nejradsi 1:43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 To já taky a proto se už těším na zítřejší večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tak jsem si rozbalil dáreček , Schuco , limitka , Mercedes Benz C 63 AMG Safety Car , měřítko 1:43 , když se tu holt jiné měřítko nebere Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 @vicomt: Vidím, že Vánoce u tebe byly bohaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Velkej a malej bracha ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Dobrej nápad - velká a malá ségra ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Dvojitý véčko i Opel nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Je na čase, abych se taky pochlubil Laurin & Klement Voiturette A (1905) - ABREX 1/43 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. VW Golf I GTI - NEO 1/43 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Dobry GTI-cko, siwi!Mam starsí, "ctyroke", od Schabaku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Double, sorry... Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) ...by se k sobě hodily Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Uz jsem mu udelal misto ve vitrine! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 To je náhodička, já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Ajaj, to jsem nechtel slyset :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Kluci paráda , VW jak Passat tak Golfíci nemají chybu . Golf od NEO má pěkné čalounění sedaček , a Laurinka od Abrexu vypadá taky povedeně .Alfa Romeo Giulia 1600 super , DeA , 1:43 , vánoční dárek to ale nebyl . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Snažil jsem se to čalounění zachytit, protože i mě samotného překvapilo. Alfička pěkná. Auta z týhle doby mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 I ta kremova barva (moje zena by pro ni urcite mela 15 jinych nazvu) ji slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Tak jelikož včera přijelo příbuzenstvo s dárky,co byly pod stromkem u nich pro nás , tak jsem si rozbalil ještě jeden dárek . Je to Porsche 901 od Atlas a jsem docela překvapen zpracováním . Nedozvěděl jsem se od tchána , jestli v tom bude pokračovat a nechá si posílat i ostatní modely Porsche , tak uvidím .Vzorek na sedačkách má každopádně pěkný . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Vicomt: To porsche jsem dostal pod stromek taky akorát já na něm mám kaz a to převrácený stěrač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se