beatle Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Mám vybrané mechaniky od zeppelinu, vše jsem promyslel a pročetl, ale teď váhám s prodejcem. V Čechách v kamenném obchodě je koupím za 8.200,-, na netu jsem je našel za 320,- USD (rozdíl okolo 3 tis už je docela dost), ale nemám zkušenost s nákupem na zahraničním webu. Máte již někdo zkušenost s tímto - http://www.aviation-time.com/254/Junkers%20-%20Zeppelin ? Tam jsem je našel, ale nevím jak je to s případnou zárukou, daní při zaslání do čech atd. Můžete někdo případně poradit svou dobrou zkušenost se zahraničním prodejcem? Děkuju předem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 (upraveno) Ahoj nevim jak je t os tímto konkrétním modelem a firmou, ale záruka je obvykle uplatnitelná pokud kupuješ od autorizovanýho prodejce značku hodinek, která mezinárodní záruku poskytuje a má servis v ČR. Pokud tady neni servis, tak je nutný hodinky zasílat někam do zahraničí a často si nechávaj poslat s hodinkama i třeba 20usd navíc na odeslání zpátky k tobě. Pak si dej taky bacha na daň pokud je to z mimo EU zemí 19 procent už udělá slušnej vítr v kapse když s tim nepočítáš ... Edit. koukám že hodinky jsou made in germany a nejsem si jistej, jestli se na to daň vztahuje, protože u fortisů celníky zajímalo, kde byly hodinky vyrobený ...Ale tohle tu vařim skutečně jen z vody, nejlepší budeš mít napsat na celníky mail s dotazem. Samozřjmě je možný, že prodejce ti to podcení a může to projít bez povšimnutí, ale jistotu nemáš nikdy a proto je lepší počítat + 19 procent při nákupu a pak být mile překvapen a mít radost z ušetřenejch peněz než naopak (tak sem to provozoval já dřív a věř, že ta daň mi pokaždý zkazila radost z celýho nákupu)... Upraveno 1. října 2009 uživatelem abbot
Murphy97 Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Můžete někdo případně poradit svou dobrou zkušenost se zahraničním prodejcem? Děkuju předem. Vím, že Ti neodpovídám přesně na dotaz, ale oboje mé Zeppeliny jsem pořídil ve Fridrichshafenu v přímo v prodejně muzea Zeppelin. Jezdíme každý rok k Bodamskému jezeru a mám s nimi dobrou zkušenost. S internetovým prodejem bohužel zkušenost nemám.
abbot Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Hele omlouvám se, ale vůbec sem si to nespojil, v tomhle obchodě jsem domlouval nákup hodinek jednomu členovi před pár dny a prodejce mi nabídl možnost jejich odeslání z německa a tim by se měla eliminovat jakákoliv možnost daně... Hodinky zatim nedorazily, takže nemůžu potvrdit kvalitu prodejce ...
vraby Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Hele omlouvám se, ale vůbec sem si to nespojil, v tomhle obchodě jsem domlouval nákup hodinek jednomu členovi před pár dny a prodejce mi nabídl možnost jejich odeslání z německa a tim by se měla eliminovat jakákoliv možnost daně... Hodinky zatim nedorazily, takže nemůžu potvrdit kvalitu prodejce ... Pravda.pravda,až hodinky dorazí(snad ) hodím reference.Díky "abbotovi" za pomoc.
beatle Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Děkuju všem za reakce. Až doarzí hodinky dejte vědět jak.
vraby Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Tak hodinky dnes dorazily.Všechno v pořádku.Prodejce vyšel vstříc takže hodinky jsou odeslány z Německa a ponížená cena.(žádné poplatky) Tady .
vraby Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Tak hodinky dnes dorazily.Všechno v pořádku.Prodejce vyšel vstříc takže hodinky jsou odeslány z Německa a ponížená cena.(žádné poplatky) Tady . Díky "abbotovi" za pomoc při zprostředkování nákupu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se