Návštěvník Snow Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Ke kolegovi gabe - kup si Girard Perregaux Laureato EVO³, když už máš tak rád ref.čísla, tak tady ho máš ref.č.80180
gas Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Ty už jsi totálně v hajzlu . Ty už jsi jak moje žena
Návštěvník Tada Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Ke kolegovi gabe - kup si Girard Perregaux Laureato EVO³, když už máš tak rád ref.čísla, tak tady ho máš ref.č.80180 Tak jsem je ještě jednou zkouknul v katalogu a ta serie Laureato EVO se mi docela zamlovuvá, hlavně modely bez chronografu a s měsíční fází, zpracování číselníku to je fakt něco! Jen škoda toho integrovaného tahu, asi bych zkousnul i tu lunety a tak.
gabe Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2009 tak som pani dnes bol v meste pozriet na hodinky a okrem toho, ze skoro ziadne z mojej volby v obchodoch nemali, narazil som aspon ja tie glashuette. tak mame o kandidata menej na iwc BP sa nechytaju ani nahodou ja viem, teraz ma niektori ukamenuju .......... na moj vkus prilis mala vyska a celkovo nuda proste nepreskocila iskra
honza71 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 ..... proste nepreskocila iskra No a toho se drž !!! Nejsem určitě jediný, kdo to tak měl. Poznáš to a bude vybráno ! Choď a zkoušej a ono to přijde.
JPB Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 (upraveno) 1. Glashute - prtze si delaji vsechno in house sami. Zadne komponenty nenakupuji, jako jini. Neco jako Rolex. A pak jsou neokoukanou znackou a pritom s velkou historii. 2. Zenith - taky spickove strojky. Konec koncu El Primero se dodavaly drive do Dayton, nez si Rolex vyvinul vlastni strojek. pak asi Panerai. Ale prijde mi , ze je to spis vyborne zvladnuty marketing.Hodne se nosi v americe. Upraveno 3. října 2009 uživatelem JPB
gabe Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 tak pani, moj vyber je u konca rozhodnutie padlo pam312
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se