Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Ke kolegovi gabe - kup si Girard Perregaux Laureato EVO³, když už máš tak rád ref.čísla, tak tady ho máš ref.č.80180  

Návštěvník Tada
Odesláno
Ke kolegovi gabe - kup si Girard Perregaux Laureato EVO³, když už máš tak rád ref.čísla, tak tady ho máš ref.č.80180  

Tak jsem je ještě jednou zkouknul v katalogu a ta serie Laureato EVO se mi docela zamlovuvá, hlavně modely bez chronografu a s měsíční fází, zpracování číselníku to je fakt něco! Jen škoda toho integrovaného tahu, asi bych zkousnul i tu lunety a tak. :)

Odesláno

tak som pani dnes bol v meste pozriet na hodinky a okrem toho, ze skoro ziadne z mojej volby v obchodoch nemali, narazil som aspon ja tie glashuette.

tak mame o kandidata menej

na iwc BP sa nechytaju ani nahodou :)

ja viem, teraz ma niektori ukamenuju .......... :)

na moj vkus prilis mala vyska a celkovo nuda

proste nepreskocila iskra

Odesláno

..... proste nepreskocila iskra

No a toho se drž !!! Nejsem určitě jediný, kdo to tak měl. Poznáš to a bude vybráno !

Choď a zkoušej a ono to přijde.

Odesláno (upraveno)

1. Glashute - prtze si delaji vsechno in house sami. Zadne komponenty nenakupuji, jako jini. Neco jako Rolex. A pak jsou neokoukanou znackou a pritom s velkou historii.

2. Zenith - taky spickove strojky. Konec koncu El Primero se dodavaly drive do Dayton, nez si Rolex vyvinul vlastni strojek.

pak asi Panerai. Ale prijde mi , ze je to spis vyborne zvladnuty marketing.Hodne se nosi v americe.

Upraveno uživatelem JPB
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...