Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  JPB napsal:
Mozna to tu uz nekde zasnelo, tak se omlouvam, ale prosim, kde se pohybuji cemnove tyhle pilotky? A kde jsou k videni treba v Pze?

Nevedel jksem o nich a vzhledem pripominaji IWC. Pekne, zajimave.

Aha, tak cenu uz jsem dohledal, sorry. Ta je tedy daleko zajimavejsi nez u IWC ;)

a jsou nekde v Pze k videni? dik

Návštěvník Tada
Odesláno

Já toho, že jsem koupil Steinharty nikdy nelitoval... Když jsem je porovnal s Archimede tak se mi to jen potvrdilo, že jsou to ty správné, ale teď už je nenosím no... Ale prodávat je nebudu.

Odesláno

Asi som dospel ku rozhodnutiu...Vzhladom na fakt, ze uz mam X-windy...co su skutocne velke hodinky.....a skutocnosti, ze sa mi fakt velmi paci korunka v tvare diamantu na Archimede..asi pojdem po nich......

jedine, ze by som zobral ine Steinharty nie chrono...ktore maju podobny tvar korunky.....kriza je kriza:-)..Od Steinov som bral zatial len par remenov a pracky..a bol som velmi spokojny

Odesláno (upraveno)

Po drobnej domacej diskusii som/sme dospeli ku konsenzu...STEINHART Nav B-watch stainless steel

http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#13

Kedze mam X-windy...dalsie chrono (asi) netreba

Safir s AR...mam pocit ze mineralne skor stracaju na hodnote

"Diamantova" korunka..ta ma dostala

Dekorovany Unitas..nemam ziadne s rucnym natahom..a winder je plny

Velky priemer 47mm..asi uchylka..neviem

Prijatelna cena.

Zistil som, ze pilotky bez chrona pre mna posobia viac autenticky..snad som sa rozhodol spravne

Dakujem vsetkym zucastnenym za podnetne nazory a rady

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Preferoval bych Laco... Kvalita perfektní a navíc je to jeden z pěti původních výrobců... a to už něco znamená :) Bráno pohledem zdejších některých mravokárců (s kterým já se neztotožňuji) tak jiní, než těchto pět, jsou na hranici fejkařství :) :) :) :) :) :)

.. ale když pilotky tak zásadně z centrální vteřinovkou !!! :)

Odesláno
  Onion napsal:
Preferoval bych Laco... Kvalita perfektní a navíc je to jeden z pěti původních výrobců... a to už něco znamená :) Bráno pohledem zdejších některých mravokárců (s kterým já se neztotožňuji) tak jiní, než těchto pět, jsou na hranici fejkařství :) :) :) :) :) :)

.. ale když pilotky tak zásadně z centrální vteřinovkou !!! :)

Ale z těch pěti musel být někdo první a ti čtyři zbylí by měli být taky na hranici fejkařství.... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Diamondking napsal:
Ale z těch pěti musel být někdo první a ti čtyři zbylí by měli být taky na hranici fejkařství.... :thumbsup_anim:

Omyl... :) Čti tady Pět firem začalo v historicky stejné době, na základě jedné specifikace a fakticky i jedné objednávky :) Jinak já to za fejkařství nepovažuju... :)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...