chandler Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 kibi napsal: apch nemaji ar... ale mne to nevadi... 41 (nebo 42?) neni malo, staci to i na moji tlapu bez "nepatricnosti"... oboji luxus... tezko bych se rozhodoval...
JPB Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 JPB napsal: Mozna to tu uz nekde zasnelo, tak se omlouvam, ale prosim, kde se pohybuji cemnove tyhle pilotky? A kde jsou k videni treba v Pze? Nevedel jksem o nich a vzhledem pripominaji IWC. Pekne, zajimave. Aha, tak cenu uz jsem dohledal, sorry. Ta je tedy daleko zajimavejsi nez u IWC a jsou nekde v Pze k videni? dik
Dantechno Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Jedny Steinharty jsou momentalne v prodejnim vlakne.
Návštěvník Tada Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Já toho, že jsem koupil Steinharty nikdy nelitoval... Když jsem je porovnal s Archimede tak se mi to jen potvrdilo, že jsou to ty správné, ale teď už je nenosím no... Ale prodávat je nebudu.
Chinasky Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Steinhart su super. Moje prve velke hodinky. ...kade chodim, tade si na ruku cumim :-)
Leviathan Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Asi som dospel ku rozhodnutiu...Vzhladom na fakt, ze uz mam X-windy...co su skutocne velke hodinky.....a skutocnosti, ze sa mi fakt velmi paci korunka v tvare diamantu na Archimede..asi pojdem po nich...... jedine, ze by som zobral ine Steinharty nie chrono...ktore maju podobny tvar korunky.....kriza je kriza:-)..Od Steinov som bral zatial len par remenov a pracky..a bol som velmi spokojny
Leviathan Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 (upraveno) Po drobnej domacej diskusii som/sme dospeli ku konsenzu...STEINHART Nav B-watch stainless steel http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#13 Kedze mam X-windy...dalsie chrono (asi) netreba Safir s AR...mam pocit ze mineralne skor stracaju na hodnote "Diamantova" korunka..ta ma dostala Dekorovany Unitas..nemam ziadne s rucnym natahom..a winder je plny Velky priemer 47mm..asi uchylka..neviem Prijatelna cena. Zistil som, ze pilotky bez chrona pre mna posobia viac autenticky..snad som sa rozhodol spravne Dakujem vsetkym zucastnenym za podnetne nazory a rady Upraveno 6. října 2009 uživatelem Leviathan
Diamondking Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 majorZeman napsal: FUUUUJ ,ARCHIMEDE JSOU LEPSI Jj, když mimostředovou vteřinovku tak na pozici šest. Zdroj: http://chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-XLH
Well Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 (upraveno) Když už bych musel pilotky (a měl na ně dost velkou ruku), tak tyhle. Dělaj se i v černé . http://www.tourbywatches.com/shop/category...param=cid%3D%26 Upraveno 6. října 2009 uživatelem Well
Onisan Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Preferoval bych Laco... Kvalita perfektní a navíc je to jeden z pěti původních výrobců... a to už něco znamená Bráno pohledem zdejších některých mravokárců (s kterým já se neztotožňuji) tak jiní, než těchto pět, jsou na hranici fejkařství :) :) :) .. ale když pilotky tak zásadně z centrální vteřinovkou !!!
Diamondking Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Onion napsal: Preferoval bych Laco... Kvalita perfektní a navíc je to jeden z pěti původních výrobců... a to už něco znamená Bráno pohledem zdejších některých mravokárců (s kterým já se neztotožňuji) tak jiní, než těchto pět, jsou na hranici fejkařství :) :) :) .. ale když pilotky tak zásadně z centrální vteřinovkou !!! Ale z těch pěti musel být někdo první a ti čtyři zbylí by měli být taky na hranici fejkařství....
Onisan Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Diamondking napsal: Ale z těch pěti musel být někdo první a ti čtyři zbylí by měli být taky na hranici fejkařství.... Omyl... Čti tady Pět firem začalo v historicky stejné době, na základě jedné specifikace a fakticky i jedné objednávky Jinak já to za fejkařství nepovažuju...
tribesman Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Taky mám momentálně obdobnej problém, a tak bych jenom doplnil, že Archimedy jsou o 80 euro dražší.
majorZeman Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Well napsal: Když už bych musel pilotky (a měl na ně dost velkou ruku), tak tyhle. Dělaj se i v černé . http://www.tourbywatches.com/shop/category...param=cid%3D%26 Tyhle tourby se mi docela libi :-)
majorZeman Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 To je naprd ,je jich moc ,ze si clovek nemuze vybrat ,alespon ja mam s tim porad problem .-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se