Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 5 týdnech...
Odesláno

Omega mi čím dál víc sedí.. moc pěkný.. snad se jednou dočkám.!

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 20. 12. 2010 v 16:20, 'Ondra' napsal:

Jsem si prubnul pár nových fotek :)

Jsem rád, že se mi o ně tak staráš ... budu tě při prodejích dávat jako příklad "jen do dobrých rukou" :D

Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 22. 12. 2010 v 20:10, 'Jarett' napsal:

Jsem rád, že se mi o ně tak staráš ... budu tě při prodejích dávat jako příklad "jen do dobrých rukou" :D

Jarku, to nejsou ty tvé, ty jsem ve slabé chvilce prodal jinému členu fóra a pak mi bylo po Bondovkách smutno, tak jsem si je musel opatřit znovu, tyhle jsou od Romana :)

Odesláno
  V 22. 12. 2010 v 20:13, 'Ondra' napsal:

Jarku, to nejsou ty tvé, ty jsem ve slabé chvilce prodal jinému členu fóra a pak mi bylo po Bondovkách smutno, tak jsem si je musel opatřit znovu, tyhle jsou od Romana :)

:wallbash:

vidíš, to jsem ani nezaznamenal ... ovšem na druhou stranu to jenom potvrzuje tvoje chronomagorství :D

Odesláno
  V 23. 12. 2010 v 8:36, 'Vladimír P.' napsal:

Neboj, starám se ti o ně dobře. Občas je i nasadím na ruku. :smile_anim:

Takže ty je máš .... a mě se po nich tak stýskalo, že jsem si pořídil další, 007 :D

Odesláno
  V 24. 12. 2010 v 15:16, 'Vladimír P.' napsal:

Sleduju, že vracet se k Omegám a zvláště pak 007 je zdejší fenomén. Sám jsem zvědav, kdy budu tohle kolečko postupovat já.

Poradil bych ti "pouč se a nedělej chyby jako ti před tebou", ale popravdě právě to znovuvstupování do stejné řeky to právě tak nějak okořeňuje ... :D

Odesláno
  V 24. 12. 2010 v 15:16, 'Vladimír P.' napsal:

Sleduju, že vracet se k Omegám a zvláště pak 007 je zdejší fenomén. Sám jsem zvědav, kdy budu tohle kolečko postupovat já.

Vieš, s nimi je nejako ťažko, ale bez nich stokrát horšie. :santa:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...