kulix Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 (upraveno) Tak se mi dostal na pár chvil tento skvost do ruky.. Tak se pokochejte se mnou.. Opravdu kus povedené práce, až na to, že je to pouze Mobil. Edit: nějak se mi nenahrály fotky podle pořadí..bohužel to neumím opravit.. Upraveno 5. října 2009 uživatelem kulix
Baker Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Zajimave. Pises skvost, ma to safirove sklo ?
kulix Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Oba sklíčka safírové, tělo celokovové, tlačítka, logo, prostě všechno.. Jen spodek u konektoru je z plastu a zadní kryt pokryt origo růžovým aligátorem.. PS: tolik redukčních konektoru do různých zemí pohromadě jsem snad ještě neviděl.. Ještě jediná nevýhoda je, že jako telefon to nic moc neumí..
Murphy97 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 kulix napsal: ...Ještě jediná nevýhoda je, že jako telefon to nic moc neumí.. Musím říct, že v tomto případě bych mu to i odpustil! zavolat si, poslat SMS-ku a ... machrovat!... Líbí se mi
quest987 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Je to opravdu hodne pekny phone,libi se mi vic nez stroje znacky Vertu
Baker Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Jake to ma rozmery, na to, ze to nic neumi to vypada pomerne velke.
kulix Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Tak to už ti přesně neřeknu.. Váha velká, ale akorát, na to kolik je tam železa.. Velikost jak přibližně klasický mobil, nic velkého..
ANT Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 co ja viem decka, ja som to nazivo uz videl a nic moc mi to nepovedalo (mozno hlavne koli tomu, ze potrebujem tel na pracu cize potrebujem "tisic" funkcii ), Veru detto... inak dost by ma sralo keby sa to poskriabalo ((
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se