budo Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tak zatím ČECHY / MORAVA nerozhodně. Manželka komentuje, že by z těch Géček byl dobrej travelbug ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 kluci je jeste funkcni pruvodni list s poznamkami jako na zacatku? Jestli ano prosim o detailnejsi foto at si poctu Jinak mam radost jak cela gougyho akce bezi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) Manželka komentuje, že by z těch Géček byl dobrej travelbug ) Však počkej až jednou budou Mudmany s GPS senzorem Edit: kluci je jeste funkcni pruvodni list s poznamkami jako na zacatku? Jestli ano prosim o detailnejsi foto at si poctu Jinak mam radost jak cela gougyho akce bezi... Já su taky tak ščastnej Upraveno 10. března 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 budo, flash: podrž pravej dolní na 3vteřiny, auto light: podrž pravej horní na 3vteřiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Ak to stanovy dovoluju, tak by som sa rad prihlasil do zoznamu aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 (upraveno) skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect lefty JiříR onney sta Quasar007 wave ceptor shag @ Filipes: díky, říkal jsem si, že autolight to musí mít .... ;-) @ zvědavý grafoman Dantechno: průvodní seznam s hodinkami přišel, dodám foto ;-) Upraveno 10. března 2011 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 klobadysek : Sent Today, 09:20Ahoj,zatim nejak nestiham, posli to dal. Zaradim se do seznamu pozdeji znova. DikPetr __________________________-- další v pořadí tedy bude, zašle mi adresu a připraví se ..... sect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 tož já se taky hlásím:-) kdybych se mohl předběhnout v dubnu jedu za odměnu na Maltu:-) Jsou někde k vidění fotky z téhle akce?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 edit: jsem trouba - foto už jsem našel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Podmínky: min. 100příspěvků a 6 měsíců registrace na fóru, ochota k investici do poštovného, až je budete posílat dál a nejdéle měsíc u jednoho člena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Taky mám zájem o tyto cestovní hodinky mám stealth verzi černých s inverzním displayem a rád bych měl možnost porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 jakože mi měsíc chybí?:-) inu dobrá, tak já si počkám a na Maltu nepojedou, vezmu jenom Seika:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Neoslovily mne, nesu je na poštu, Sect se už může rozcvičovat :-D) Pár fotek, sic jsem sliboval z otužování, ale už to není ono bez sněhu, tak jsem s nima ani nebyl. Tyhle jsou stejně lepší neb ten frajer je hezčí než já :-) http://img860.images...img9144004.jpg/ http://img822.images...img9151011.jpg/ http://img576.images...mg9156016x.jpg/ Obrázky nějak vložit neumím, moc sem už nechodím a forum se kapku zmenilo .... (jestli mne nekdo pouci, predem dik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Hezky fotky budo. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 NZ Dane .... jen ten pruvodni papir jsem Ti nevyfotil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 To nevadi. Hlavne , ze je na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Takže včera dorazily, věřím že jim připravím zajímavý a náročný program . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Hodinky jsem už párkrát měl na ruce, takže oživuju vlákno několika fotkama. Na víkend je ještě vezmu do Holandska a po velikonocích pošlu dalšímu nositeli...... Takže co všechno zatím zažily? Zasadily strom - už se těším až z něho bude nějaký tekutý užitek : Zúčastnily se vysoké gastronomie: Nadbytečný strom-ek pomáhaly pořezat: A včera jsem je vzal na nejvýchodnější místo naší země, na Hrčavu, ať to mají projeté komplet: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Takže přídávám poslendí fotky a prosím dalšího v pořadí, ať mi pošle adresu v SZ. skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect lefty JiříR onney sta Quasar007 wave ceptor shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2011 (upraveno) Lefty se neozval, ani nereaguje na SZ, tak prosím dalšího v pořadí ať mi pošle adresu. Hodinky jsou připravené na cestování...... skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect lefty JiříR onney sta Quasar007 wave ceptor shag Upraveno 27. dubna 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se