sta Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 tak jake je nyni poradi? Muzete poslat aktualni seznam? Predpokladal jsem ze kdyz se soucasnymu majiteli nikdo neozve, tak ten to bude zkouset dale podle seznamu. Ted je v tom trochu zmatek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 (upraveno) skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect wave ceptor lefty JiříR onney sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Vzhledem k zmatkum se presunul za secta Wave ceptor u ktereho jsou ted. sta - ty jsi se mel ozvat sectovi vcas viz. prispevky na str. 12. Dal to pujde podle seznamu. Na nikoho reakci se ale dlouho cekat nebude a posila se dalsimu v poradi. Upraveno 14. května 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 já bych se,s dovolením,taky přidal. Než se ku mně dostanou,už mne snad uschopní,třeba zažijou nějakou zajímavost...se mnou v práci skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect wave ceptor lefty JiříR onney sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Tak nějaké foto, at hodinky ví k čemu jsou určené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Dobře Ty (když jsme se v listopadu nebo kdy viděli, tak to nevypadalo na to, že se k Tobě dostanou tak rychle a vida:))Parádní fotky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 V Luhačovicích jim to sluší...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Dobře Ty (když jsme se v listopadu nebo kdy viděli, tak to nevypadalo na to, že se k Tobě dostanou tak rychle a vida:)) Parádní fotky;) Ahoj,taky jsem byl překvapený. Ale jaksi to tak vyplynulo v tu danou chvíli. Vlastně díky Tobě jsem se do seznamu napsal, a vůbec nelituju. Užívám si to, a myslím že v budoucnu stejně nějaká Géčka zakoupím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Parádní fotky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 a myslím že v budoucnu stejně nějaká Géčka zakoupím! O tom to je....každý,kdo je zkusí,alespoň jedny potom chce I když jsou to digi,rozhodně nedělají ostudu a mají "koule". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 Tak bych se třeba taky přidal, mohl bych je vzít trochu do vzduchu.. to jsem myslel jako žádost o zařazení na seznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2011 to jsem myslel jako žádost o zařazení na seznam... Tož šak to néni žádné problém skalis Dantechno Apep Juraj11 honny troll skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect wave ceptor lefty JiříR onney sta Quasar007 shag Rudykopalsson solidus Gilius mmuf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2011 Tak kluci, pomalu se budu muset s Géčkama rozloučit, proto prosím dalšího zájemce (člen lefty),aby mě poslal adresu pro doručení hodinek. Píšu to raději dopředu,abych předešel zdržení .Rád bych je poslal v pondělí 6.6. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Tak člen lefty se mi zatím neozval, (poslal jsem mu i sz), tak dávám takový malý up. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Zatím se mě lefty neozval, ještě vydržím do zítřka a pak vyzvu dalšího v pořadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Ok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 Adresa dorazila včas, zítra hodinky zanesu na poštu a můžou putovat k dalšímu dobrodružství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Tak hodinky jsou už na ruce, brzo budou fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Nějaký update ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Poslal jsem zprávu uživateli JiříR jako dalšéímu v seznmau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 (upraveno) A taky nějaký fotky - z Vilniusu, Litva (ta poslední je z Trakai, hrad kousek od Vilniusu) Upraveno 28. července 2011 uživatelem lefty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se