Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jo, jo, už jsem si je vyzvedl, přátelé :) Zvykáme si (všichni tři) na sebe, je to velká změna, ale jsou pěkný :). Na Silvestra bych je vyvezl do Berghotelu Bastei, jestli by neměl další v pořadí (Juraj11 :)) námitky? Tam bych je provětral na těch skalách 200-220 m nad Labem (snad mi tam někam nespadnou :))

2 spiderer: Všechno je relativní :) Já nejsem starej, jen toho už dost pamatuju :) Až začnu zapomínat, co si pamatuju, tak pak to bude horší ..

Vůbec žádné námitky-jen jim dej co proto ;)

Odesláno

Tak se asi do Bastei géčka nepodívají, mají tam už všechno na Silvestra obsazené, že já si to nezamluvil, když jsem tam byl na té služebce :( Kam já je jen vyvezu? :unsure:

Odesláno
Tak se asi do Bastei géčka nepodívají, mají tam už všechno na Silvestra obsazené, že já si to nezamluvil, když jsem tam byl na té služebce :( Kam já je jen vyvezu? :unsure:

Vem je aspon na kopec za mesto :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno
Vůbec žádné námitky-jen jim dej co proto ;)

Juraji11, všechno nej do nového roku a dej mi vědět, kam Ti mám poslat putovní géčka, už chtějí změnu a podívat se někam jinam :)

Odesláno
Juraji11, všechno nej do nového roku a dej mi vědět, kam Ti mám poslat putovní géčka, už chtějí změnu a podívat se někam jinam :)

Nosil jsi je ? Ja jsem je mel na ruce skoro porad ....

Odesláno (upraveno)
Nosil jsi je ? Ja jsem je mel na ruce skoro porad ....

Abych se přiznal, tak jsem je moc nenosil, ani jsem je nikam nevyvezl, plánoval jsem Silvestra v Bastei (Saské Švýcarsko), ale v hotelu Berghotel Bastei (kde jsem byl před pár týdny na služebce) už neměli na Silvestra volno, nabídli mi náhradní řešení v Bad Schandau (čili dole pod těmi skalami u Labe), tam ale chtěli 618 EUR za jednoho na čtyřdenní pobyt. Když jsem je požádal o slevu, že bych tam byl s ženou o den kratší dobu, tak mi odpověděli, že proti kratšímu pobytu nic nemají, ale cenu že nechávají stejnou - tak jsem se toho potěšení zřekl, jsou sami proti sobě, mohl jsem jim tady na Chronomagu udělat parádní reklamu, takhle mohu každému návštěvu u nich jen nedoporučit ...

Takže takhle jsme dopadli. Nakonec jsem se stejně kurýroval doma s chřipkou, takže jsem byl rád, že jsem rád.

Přeji géčkům u dalšího provozovatele lepší zážitky :)

Měl by se mi ale už ozvat, abych mu je mohl poslat (na dobírku :) Neboj Juraji11, to byl vtip :)

Připojuji pár fotek, jak se géčka smutně dívají z mé kanceláře ven na ten první pracovní den a zároveň s nadějí, že se budou mít u Juraje11 much more better :)

post-3657-1262622949.jpg

post-3657-1262622983.jpg

post-3657-1262623142.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odesláno

Tak já je chci vyzkoušet trochu v práci-přeci jen potřebuji odolnější hodinky.Jinak se snad koncem ledna dostanu na hory,tak uvidíme.Pár nápadů kam se s nnimi vydám už mám,tak to snad nic nezkazí ;)

Odesláno
Tak já je chci vyzkoušet trochu v práci-přeci jen potřebuji odolnější hodinky.Jinak se snad koncem ledna dostanu na hory,tak uvidíme.Pár nápadů kam se s nnimi vydám už mám,tak to snad nic nezkazí ;)

Už k Tobě putují, hodně příjemných společných chvil :)

Odesláno
Tak dnes dorazily-teda musím říci,že je Apep zabalil lépe jak křišťál :lol2: .No už se těším co snimi zažiju

A my se těšíme na popis zážitků a na na fotky :)

PS: Díky za pochvalu jejich zabalení, ale já je taky dostal takhle vzorně zabalené od Dana, tak mi to přišlo normální :)

Odesláno

Rád bych se o ně taky přihlásil a můžete se těšit na fotky při takovýhle akci :-)

To jim bude tutově slušet!

A při týhle příležitosti jsem si hned pojistil manželku na zítřejší ráno, aby detailně zdokumentovala moje monstra, který to se mnou podstupujou běžně :-)

Odesláno

Takže bych se přihlásil zde:

Skalis

Dantechno

Apep

Juraj11

honny

kibi

skik

Onion

little_w

Elda76

Filipes

klobadysek

falkkon

1Lachtan

Jiřina

filo-boxer

Ruda

budo

no doufám, že na to za ten rok a čtvrt nezapomenu :D

Odesláno
Co to zkrá*** na 14 dní? To by na seznámení s hodinkami snad mohlo stačit ne?

Pro zkrácení té lhůty bych byl taky .... vždyť 14 dní je až dost a nechce se mi čekat rok a čtvrt :D

Odesláno
Pro zkrácení té lhůty bych byl taky .... vždyť 14 dní je až dost a nechce se mi čekat rok a čtvrt :D

Az je budes mit doma uvidis, ze 14 dni je malo...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak to tady zase ttrovhu oživím.Jelikož se mi honny nějak neozývá,tak bych prosil dalšího na řadě,aby mě přes SZ kontaktoval kde mu mám hodinky zaslat.Jestli se nepletu tak je to nám všem dobře známej Kibi ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...